Vágólapra másolva!
A másodosztályban szereplő Coventry City csapata fennállása során másodszor készülhet az FA-kupa elődöntőjére, miután egy hihetetlen hajrával idegenben legyőzte a Wolverhampton Wanderer együttesét.

Fennállása során másodszor készülhet elődöntőre az FA-kupában a Coventry csapata, és egy ilyen meccs után meg is érdemlik a klubtörténeti sikert. A másodosztály (Championship) 8. helyén álló csapat az 53. percben Ellis Simms révén szerzett vezetést a Premier League-ben 9. Wolves otthonában.

A hazaiak óriási erőket mozgósítottak, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a 83. percben Rayan Ait-Nuri góljával egyenlítettek, majd az algériai focista passzából a 88. Hugo Bueno is betalált. Úgy nézett ki, nem borul a papírforma, eldőlt a meccs. 

Csakhogy a maratoni ráadásban jött a dráma, a 90+7. percben Simms kiegyenlített, sőt három perccel később egy gólpasszt is kiosztott a 23 éves angol középpályás, amiből Haji Wright megszerezte a győztes gólt.

A Coventry fennállása során mindössze másodszor jutott be a nagy presztízsű sorozat elődöntőjébe, és figyelmeztető jel lehet, hogy, amikor 1987-ben először és utoljára ott jártak, meg is nyerték az FA-kupát.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.