Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekes esemény történt csütörtökön a hazai és a nemzetközi sportvilágban egyaránt, így ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. Visszapillantó.

A Philadelphia Union Gazdag Dániel góljával 1–0-s előnyt szerzett a mexikói Atlas ellen a CONCACAF Bajnokok Ligájában, amely után a magyar játékos halálos fenyegetéseket kezdett el kapni a közösségi médiában.

Gazdag Dánielt megfenyegették Forrás: x - PhilaUnion/Twitter

Conor McGregort figyelmeztették, hogy kicsapongó életmódja miatt a hatvanéves kort sem fogja megélni.

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Vasas a hivatalos oldalán tette közzé, hogy menesztette a vezetőedzőt, Kondás Elemért.

Kondás Elemért kirúgta a Vasas Forrás: vasasfc.hu

Kiprich József - aki a magyar labdarúgó-válogatott történetének egyik legjobb csatára volt - meghívta horgászni a Ferencváros vezetőedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot.

Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain támadója az instagram-oldalán posztolt történetében szidta a klubját, miután az előzetes egyeztetés nélkül szerepeltette a 2023/24-es szezonra szóló stadionbérleteket népszerűsítő videójában.

Mbappé megint hisztizik Forrás: AFP/Franck Fife

Nem tudták időben elkezdeni az Osztrák Kupa csütörtöki elődöntőjét, mert a kezdés előtt nem sokkal egy ember összeesett a lelátón.