Vágólapra másolva!
Újabb egy évre aláírt az AC Milanhoz a kétszeres világbajnok Cafú. A BL-döntőben érdekelt csapat veterán jobbhátvédje 2003-ban szerződött Milánóba, a rossonerók színeiben azóta több mint 100 mérkőzésen szerepelt.

A spanyol bajnokságban újoncként remeklő Recreativo Huelva végleg leigazolta a nyáron a Liverpool FC-től kölcsönkapott Florent Sinama-Pongollét. A francia utánpótlás-válogatott csatárt klubrekordot jelentő négymillió eurós összegért vették meg, új szerződése 2011-ig érvényes.

A Lecce chilei középpályását, Jaime Valdést a több olasz klub mellett a Herha BSC csábítja. Az érdeklődők közé feliratkozott a Lazio, a Reggina és a Genoa is.

A lengyel válogatott Lukasz Fabianski Londonba utazott, hogy tárgyaljon az Arsenal FC-vel esetleges szerződtetéséről. A Legia Warszawa 22 esztendős kapusát hazájában a hírek szerint többre tartják, mint a Manchester Unitedben szereplő honfitársát, Tomasz Kuszczakot - az Ágyúsoknál hosszú távon őt képzelik el Jens Lehmann utódaként.

A Paris Saint-Germain kolumbiai válogatott középhátvédje, Mário Yepes a nyártól várhatóan az Olympique Marseille-ben folytatja pályafutását. Nem marad csapatánál a Girondins Bordeaux marokkói támadója, Maruan Csamak sem, aki iránt az RC Lens és a Newcastle United is érdeklődik.

www.global-soccer.eu