Vágólapra másolva!
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke Facebookon tett közzé egy posztot, amiben arról ír, hogy nagy mérföldkőhöz érkezett a zöld-fehér klub azzal, hogy a kezébe kerül az MVM Dome.

"Megtisztelő, hogy egy ilyen fantasztikus, 20.022 fő befogadására alkalmas multifunkciós csarnokot bíztak ránk. Óriási kihívás. Csak az átadás-átvétel több mint egy hónap" - írja Kubatov, aki emlékeztetett arra, hogy Magyarország talán egyetlen komoly nyereséggel üzemeltetett sportlétesítménye, a Groupama Aréna is a Ferencváros kezében van.

"Tudom, hogy ezt is profin fogjuk csinálni. Mert azt a célt tűztük ki, hogy az MVM Dome legyen Európa legmagasabb szinten működtetett rendezvényhelyszíne. Budapest legújabb multifunkcionális csarnokát nemcsak Magyarországnak, hanem egész Európának építettük. Fontos feladatunk, hogy bekapcsolódjunk a zenei élet vérkeringésébe, belekezdjünk az egyéb kulturális rendezvények, konferenciák szervezésébe. Nem kis feladatra vállalkoztunk, de szeretjük a kihívásokat. Időbe telik ugyan, Európa, jövünk! Reszkess O2 Arena (Prága, London), Lanxess Arena (Köln), Manchester Arena" - írta a Ferencváros elnöke.