A Magyarországon járókelőket összeverő, radikális baloldali-terrorista Antifa is politikusok meggyilkolását támogatja

Német antifák támadásra indulnak a berlini utcán.
Fasiszta módszerekkel támad az Antifa.
Vágólapra másolva!
A Robert Fico elleni merénylet kapcsán ismét előtérbe került az úgynevezett Antifák, akik előszeretettel támadnak azon politikusokra, akiknek a nézetei nem egyeznek velük.A radikális baloldali-terrorista Antifa-mozgalom több terroristája ártatlan magyar járókelőket vert össze Budapesten. Soros György is előszeretettel támogatja a szélsőbaloldali terroristákat
Vágólapra másolva!

A szlovák kormány nyitrabányai kihelyezett ülésén meglőtték Robert Fico miniszterelnököt, a politikust helikopteren szállították kórházba, majd megműtötték. Az operáció sikeresnek bizonyult, de a miniszterelnök továbbra is súlyos állapotban van. A merénylő egy radikalizálódott baloldali, ultraliberális személy volt, aki politikai okokból követte el a tettét. Mint ismert, Robrt Fico Orbán Viktor mellett az egyetlen békepárti vezető az EU-ban.

Soros György is támogatja a szélsőbaloldali terroristákat

A merénylet kapcsán érdemes felidézni, hogy a szélsőbaloldali-terrorista Antifa mozgalom előszeretettel vesz célkeresztbe olyan politikusokat, akik nem az ő szájízük szerint beszélnek. Mint ismert, 2020 májusától a George Floyd afroamerikai férfi ellen elkövetett, fatális végkimenetelű rendőri brutalitás nyomán egyre hevesebb tiltakozások, sőt nyílt faji zavargások törtek az USA-ban. A felháborodott tüntetések néhány városban zavargásokba, fosztogatásokba és utcai összecsapásokba fajultak a rendőrséggel és az ellentüntetőkkel, és már egyes rendőrök is a tiltakozásokra erőszakkal reagáltak; május-júniusban 19 ember halt meg a zavargásokban, alig néhány hónappal az őszi elnökválasztás véghajrája előtt.

Nem tartott sokáig, amíg a radikálisok utcára léptek, miután a közvélemény-kutatások is a lakosság felháborodását jelezték. Washingtontól Los Angelesig a radikális baloldal beizzította „rohamgépezetét". Polgárok közötti zajlott a véges küzdelem. Az olyan csoportok, mint a ShutdownDC, a Black Lives Matter (BLM) és az Antifa még több áldozatot akartak, és egyre több tanulmány mutatott ki összefüggést a BLM, mint szélsőséges faji-ideológiai mozgalom térnyerése és a gyilkosságok számának ugrásszerű megnövekedése közt.

Egy konzervatív fotóriporter a sürgősségin kötött ki, miután Portlandben megtámadták az Antifa aktivistái. Andy Ngo éppen az Antifa több jobboldali csoport elleni ellentüntetéséről tudósított, amikor a feketébe öltözött, maszkot viselő támadók ellene fordultak. Az amerikai mainstreamhez tározó Wall Street Journal azzal mentegette a támadókat, hogy idézi az egyik aktivistát, Effie Baumot. Szerinte NGO már korábban is provokálta a tüntetőket, és ez igazolja a fizikai erőszakot.

Elemzések szerint az Antifa egyik legjelentősebb finanszírozója az Alliance for Global Justice, mely szervezet 2016-ban és 2017-ben (együttesen) a Soros-közeli Amnesty Internationaltől, valamint a Tides Foundationtől 30 ezer, illetve több mint 404 ezer dollár támogatásban részesült. Kevésbé meglepő, hogy a TidesFoundation egyik fő pénzügyi forrása a Nyílt Társadalom Alapítványok, amely 2016 óta több millió dollárt adományozott számukra. Akkor Frank Wright, Ph.D. és John Aman arról írtak, hogy a milliárdosnak nagy tapasztalata van "a világ vezetőinek elűzéséről."

 

Soros előszeretettel használja ki egy kiszemelt ország etnikai-vallási konfliktusait, és ezeket felszítva próbálja destabilizálni a megdönteni kívánt rezsimeket.

A célkeresztben Trump is

Egyértelmű, hogy egyre erősödő nyomásra lehet számítani a demokrata párti (és Soros támogatta) kampányok tekintetében. A nyáron 93 éves Soros György és fia, Alexander Soros komoly, potenciális veszélyként kezelik Donald Trump esetleges visszatérésének lehetőségét 2024-ben. Soros ugyanakkor már átadta a közel 30 milliárd dolláros pénzügyi birodalma feletti irányítást Alexandernek, aki erről egy, a The Wall Street Journal című lapban 2023. június közepén megjelent interjúban számolt be.

Alexander Soros elmondása szerint most attól fél a legjobban, hogy Trump visszatér a Fehér Házba, ami azt is előre jelzi,hogy a Soros-szervezetek valószínűleg még az eddigieknél is jóval nagyobb pénzügyi forrást fog mozgósítani a 2024-es elnökválasztási kampány időszakában, amelynek a végső kimenetele talán az egész nyugati világ szempontjából lényeges politikai fordulópontot jelenthet majd.

Magyarországon is akcióztak a szélsőbaloldali terroristák

A szélsőbaloldali terroisták Magyarországon is akcióba lendültek 2023-ban. A magát Antifának nevező német eredetű nemzetközi szélsőbaloldali mozgalom aktivistái Budapesten tervszerű akciók során félholtra vertek magyar állampolgárokat. 

A radikális nézeteiről ismert Antifa nevű nevű szélsőbaloldali szervezet legalább 17 tagja 8 embert támadott meg Budapesten.

Hirtelen, hátulról rontottak rá ártatlan áldozataikra, minden előzmény nélkül, majd maszkban, viperával és kalapáccsal ütötték őket, aztán futva elmenekültek. Mint kiderült, a támadók a ruhájuk miatt támadtak rá az emberekre. Úgy gondolták, hogy jobboldali nézetűek, és a kitörés napjára jöttek Budapestre. A külföldi banda először 2023. február 9-én, a Nyugati pályaudvarnál egy vonaton, aztán még ugyanezen a napon a Fővám téren követett el támadást.

Egy nappal később a XI. kerületi Gazdagréten, illetve a Bank utcában csaptak le a támadók. Az 5. támadásra február 11-én, éjfél után után történt az I. kerületben.
 

Az 5. támadásban 9-en sérültek meg, 4-en súlyosan.


Az áldozatok között magyarok és külföldiek is voltak. A budapesti rendőrök az utolsó támadás napján, február 11-én egy gyűlés helyszínének közelében felismertek három támadót, akiket még aznap a Teréz körúton el is fogtak, kihallgattak.

Amikor a ruhájukat átvizsgálták, vipera, kalapács, és egy gázspray került elő.

Forrás: Police.hu

Egy 38 éves olasz nőt, egy 29 éves német férfit, és egy 26 éves német nőt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. Az olasz nőt bűnszervezetben, bűnsegédként elkövetett életveszélyes testi sértéssel, a német férfit és nőt pedig bűnszervezetben való részvétellel gyanúsították. Az olasz terrorista nőt egyébként - mintegy erőszakos akciói jutalmaként- egy olasz szélsőbaloldali párt listavezetőként indítja az uniós választáson. Természetesen az olasz bűnöző nő is erősen háborúpárti.