Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Dúl bennünk a szabadságvágy, ez pedig ahhoz vezethet, hogy könnyebben bocsátkozhatunk kalandba. Ha lehet, mérlegeljük, hogy megéri-e a kockázatot, amit kapunk egy ilyen kapcsolattól.

Ma már érződik a hamarosan egzakttá váló Szaturnusz - Merkúr kvadrát hatása. Elsősorban kommunikációs képességünk sérül. Nehezen tudjuk megértetni másokkal gondolatainkat. Gyakran megéljük ezen a napon, hogy hiába magyarázzuk el álláspontunkat, azt mások sehogy sem értik meg. Fordítva is működik a dolog: mi nem értjük meg, hogy mit szeretnének velünk közölni. Gondolataink sem túl derűsek, szinte depresszívek lehetünk. Ha lehet, kerüljük el az önsajnálatot. Ezen a napon a vizsgákon sem tudunk százszázalékosan teljesíteni, s a tanulás is nehezebben megy. Ha lehet, halasszuk el ezirányú tevékenységeinket.

A Hold még a Bika csillagjegyben halad. Ezért ügyeljünk torkunk területére, és fogaink állapotát sem ártana ellenőriztetni, de a mai napon óvakodjunk a drasztikus beavatkozásoktól. A mai nap remekül alkalmas szépségünk ápolására, valamint arra, hogy szőrtelenítést végezzünk.