Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Karcsúsító csomagolás és hullámmasszázs

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

www.polly-vital.comA karcsúsító testcsomagolás amerikai módszer, mely Európában a hetvenes évek végén vált ismertté. Eredeti neve body-wrapping, melyet magyarul testcsomagolásnak vagy testtekercselésnek hívnak. Ezzel a kozmetikai módszerrel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit-problémák esetén.
A kezelés során a testet lábtól mellig speciális krémmel kenik be, majd az egész testet környezetbarát rugalmas fóliával tekerik be. A testcsomagolás tulajdonképpen az aromaterápia és a kompressziós (nyomásos) csomagolás kombinációja.

A testcsomagolás révén jelentősen intenzívebbé válnak a test salaktalanító folyamatai. Az alakformáló krém és a fólia fokozott nyirokáramlást idéz elő, így a pangó folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozik. A krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, amely a kötőszöveteket feszesebbé teszi, és a zsírszövetek anyagcseréjét gyorsítja. (A vendég a kezelés alatt enyhe bizsergést érez). A nyomókötéssel a páciens 40-60 percet pihen egy meleg takaró alatt. A fóliát egy speciális késsel a kezelés végén lebontják, és máris láthatóvá válik, hogy a bőrbe beszívódott hatóanyagok kisimítják a narancsbőrös felületeket. A kezelést 5-10 alkalommal végzik, el mely jelentős kerületcsökkenést is eredményez a comboknál, hason, csípő. A kezelés hatásossága fokozható megfelelő táplálkozással, méregtelenítő diétával.

A testcsomagolás nem ajánlott azoknak, akiknél visszérgyulladás, szív- és keringési rendellenesség, veseelégtelenség áll fenn. A kezeléseket naponta, illetve kétnaponta megismétlik. A kúrát a következő hónapban a ciklus elmúltával folytathatják.
A kezelések eredményeinek könnyebb megtartásáért, illetve szinten tartásáért házi használatú krémeket állítanak össze.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez