Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itt van Putyin megdöbbentő bejelentése

Vágólapra másolva!
Oroszország készen áll a béketárgyalások megkezdésére, de tudniuk kell, ki az, akiben megbízhatnak. Az orosz vezető hangsúlyozta, hogy a kijevi politikusok voltak azok, akik "kivonultak a tárgyalási folyamatból", amint a csapatokat visszavonták Kijevből.
Vágólapra másolva!

Oroszország mindig is hajlandó volt tárgyalni Ukrajnával - Kijevvel ellentétben -, de most meg kell érteni mindenkinek, hogy tudniuk kell, hogy kivel lehet tárgyalni és hogy megbízható-e az illető

 - mondta Vlagyimir Putyin a kínai látogatásán az őt kísérő orosz újságíróknak. Az orosz elnök emlékeztetett arra, hogy Moszkva soha nem tagadta meg a tárgyalásokat, a kijevi politikusok voltak azok, akik berekesztették a tárgyalást, amint a csapatokat visszavonták Kijevből - írja a Tass.

NATO, hadgyakorlat, háború, készültség, észtország, csehország, 2024. 05. 10.
Az orosz vezető hangsúlyozta, hogy a kijevi politikusok voltak azok, akik "kivonultak a tárgyalási folyamatból".

Becsaptak bennünket

 - mondta Putyin. Az orosz elnök hangsúlyozta, hogy fel kell mérniük, hogy kivel és hogyan kell üzletelhetnek. Kiben és milyen mértékben bízhatnak. Putyin emlékeztetett arra, hogy amikor az orosz csapatok Kijev közelében voltak, a nyugati partnerek ragaszkodtak a visszavonásukhoz.

Másnap a szemétdombra dobták a megállapodást, és azt mondták, hogy most már a végsőkig fognak harcolni

 - emlékezett vissza Putyin. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről