Egy apa fejbe lőtte kisfiát, miközben a baba aludt

Vágólapra másolva!
Egy washingtoni férfi ellen büntetőeljárás indult, miután lelőtte kilenc hónapos kisfiát, miközben a baba aludt.
Vágólapra másolva!

Május 8-án este fél hét körül a seattle-i rendőrséget egy házhoz hívta ki egy nő, aki azt mondta, hogy a gyermekét lelőtték.

Amikor a rendőrök megérkeztek, a gyermek már halott volt.

Március 9-én a gyermek apját, a 35 éves Dion Lamont Montgomeryt letartóztatták, és gyilkossággal, valamint lőfegyver jogellenes birtoklásával vádolták meg. A férfit jelenleg a megyei büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva.

Nem világos, hogy Montgomery fogadott-e ügyvédet, vagy beismerte-e az ellene felhozott vádakat.

A bírósági feljegyzések szerint miután lelőtte a fiát, Montgomery négy-öt lövést adott le a közelben lévő két emberre is, mielőtt elmenekült.

Amikor a rendőrség megtalálta Montgomeryt három háztömbnyire a helyszíntől, állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy PCP-t használt, és hogy démonok késztették a fegyver elsütésére.

A fiú édesanyja azt mondta a rendőrségnek, hogy a férje azt mondta neki, hogy vaktölténnyel lőtt. Egy GoFundMe oldalt is  létrehoztak a temetési költségek fedezésére - írta a People.

Egy kegyetlen családirtásról is beszámoltunk áprilisban: alvó gyerekeit végezte ki egy oklahomai anya. A nő vallomása szerint meg akarta "menteni" gyerekeit az agresszív apától és magával is végezni akart utána.

Anyja szeme láttára lőtte fejbe kétéves fiát egy kegyetlen apa is. Először egy pisztollyal próbálta meg bosszúból szétlőni a gyerek fejét, majd amikor ez nem sikerült, sörétes puskát emelt rá, és közvetlen közelről rálőtt.

Szándékosan fejbe lőtte hat hónapos unokáját egy amerikai nő is tavaly. Egy családi vita után szándékosan csecsemő unokája arcába lőtt az ohiói nő.

Jogerősen tizennyolc év börtönbüntetéssel sújtotta a Fővárosi Ítélőtábla azt az abonyi férfit, aki 2012 nyarán közvetlen közelről fejbe lőtte tízéves, alvó kislányát. A bíróság előre kitervelten, aljas indokból, 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntettében találta bűnösnek a 45 éves férfit.