Öt hónapja nem volt ilyen: a fogadóirodáknál már Trump az esélyes

tévés szereplés Joe Biden TV ABC News
Horizontal COMBO PHOTO PRESIDENTIAL ELECTION POLITICAL CAMPAIGN HEADSHOT PROFILE
(COMBO) This combination of file photos created on October 15, 2020 shows US President Donald Trump(L) walks to Marine One after speaking to the press as he departs the White House in Washington, DC, on October 14, 2020,and Democratic Presidential candidate and former Vice President Joe Biden delivering remarks at a voter mobilization event in Cincinnati, Ohio, on October 12, 2020. - Hollywood stars from Barbra Streisand and Ben Stiller to Julia Louis-Dreyfus and J.J. Abrams have slammed NBC for scheduling a Donald Trump town hall at the same time as challenger Joe Biden's own event. The US president and Biden will participate in simultaneous, dueling televised talks on October 15, 2020 after a head-to-head debate was scrapped in the aftermath of Trump's Covid-19 diagnosis. (Photos by SAUL LOEB and JIM WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Donald Trump jelenleg a választások esélyese a legnagyobb nemzetközi fogadóirodáknál, ráadásul nem is kevéssel.
Vágólapra másolva!

Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje hónapokon át favoritnak számított a fogadóirodáknál, azonban az elmúlt egy órában Donald Trump megfordította az állást. Jelenleg Trump az Unibet, a bet365 és a Betfair oldalain is toronymagas esélyesnek számít, vagyis a legnagyobb fogadóirodák úgy gondolják, hogy ő nyeri meg a választásokat.

Az esélyek teljesen megfordultak, gyakorlatilag néhány pillanat alatt.

Donald Trump győzelmére most már csak 1,5-szörös pénzt fizetnének, míg Biden sikere a fogadás 2,7-szeresét hozná. Az Unibetnél még nagyobb a különbség a két fél között, hiszen Trump sikere 1,45, míg Biden 2,75-ös szorzóval szerepel a fogadási kínálatban.

Donald Trump és Joe Biden Forrás: AFP/Saul Loeb

Utoljára május 5-én fordult elő, hogy Donald Trump volt az esélyes a fogadóirodák szerint, de még néhány órával ezelőtt is 66 százalék volt az esélye annak, hogy Biden győz. Mostanra viszont az Actionnetwork összegzése szerint 51,2-48,4 arányban Trump vezet.