Egy tudós szerint még Istent is az ukránok teremtették

valerij Bebiknek saját weboldala is van
Vágólapra másolva!
Egészen furcsa történelmi tényeket vall az ukrán Információpolitikai Minisztériumot felügyelő társadalmi tanács elnöke, aki szerint az Egyiptomot megalapító Ménész fáraó, sőt maga Jézus Krisztus is ukrán volt.
Vágólapra másolva!

Valerij Bebik sajátos, ukránközpontú történelmi szemléletére az általa társadalmilag felügyelt tárca sajtószolgálata hívta fel a figyelmet.

A politikai tudományok doktoraként is ismert Bebik korábban két ukrán államfő sajtószolgálatának vezető tanácsadójaként is dolgozott.

Jelenleg pedig ő irányítja a sajtó által csak propagandaminisztériumnak becézett tárca társadalmi ellenőrzésére hivatott testületet.

Egyenrangúként beszélhet Istennel

Az önjelölt történészprofesszor nem kevesebbet állít, mint hogy az ukrán civilizáció jelenti az alapját minden meghatározó ókori kultúrának a Földön. Szerinte az ukránok egyenrangúként beszélhetnek magával Istennel is, mivel ők voltak azok, akik elsőként felvették a kapcsolatot a Mindenhatóval.

Valerij Bebiknek saját weboldala is van Forrás: http://vbebyk-2014.io.ua/

A zene, a költészet is tőlük származhat

Az információpolitikai tárca fölött megszerzett befolyása révén Valerij Bebik azt a tudatot igyekszik elhinteni az ukrán társadalom körében, hogy az ukránoknak köszönheti a világ a zenét, a költészetet, ők vadásztak első ízben mamutokra, ezenkívül a sumérok, egyiptomiak, perzsák, hellének és rómaiak összes elért kulturális és tudományos eredményét gyakorlatilag az ősukránoknak köszönheti a földkerekség.

A tárca sajtószolgálata nem fűz kommentárt a leírtakhoz. A következtetések levonását az olvasókra és az ország jelenlegi vezetőire bízza...