Kylie Minogue közösségi portált indított

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue KylieKonnect néven indított új közösségi portált azzal a céllal, hogy rajongói ott kommunikálhassanak egymással. Közben egyes hírek szerint egészségügyi okok miatt lemondta jövő évre tervezett világ körüli turnéját, mely azonban más források szerint meg sem volt hirdetve. 
Vágólapra másolva!

Az ausztrál énekesnő új közösségi honlapján a rajongók saját profilt hozhatnak létre, képeket tölthetnek fel, csetelhetnek egymással, és persze a leghamarabb értesülnének minden hírről és információról, ami Kylie-val kapcsolatos.

Eközben ellentmondásos információk jelentek meg arról, hogy az énekesnő állítólag egészségügyi okok miatt nem tartja meg a jövő évre tervezett turnéját. A Daily Mail szerint az emlőrákot nagy csatában legyőző ausztrál énekesnő orvosai tanácsára mondta le a fellépéseket. Kylie Minogue 2008-ban negyvenedik születésnapját ünnepelte volna meg egy nagyszabású világ körüli turnéval, de erre jövőre már biztosan nem kerülhet sor.

"Nem lesz turné, mert túl hamar jönne. Jövőre sajnos nem tarthatom meg. Természetesen nagyon fáj a szívem, hiszen egyébként az ilyenek miatt vagyok a szakmában. Az, hogy nem valósíthatom meg a terveimet, nagy csapás számomra" - idézi a Daily Mail Kylie Minogue-ot, akit 2005-ben diagnosztizáltak emlőrákkal, amiért le kellett mondania a Showgirl elnevezésű turnéját.

Ezzel szemben az énekesnő ausztráliai menedzsmentje állítása szerint arról sem tudott, hogy egyáltalán tervbe lett volna véve egy világ körüli turné a jövő évben: "Nem értjük, hogyan lehet lemondani egy olyan turnét, amely meg sem lett hirdetve" - mondta egy szóvivő a Melbourne Herald Sunnak.

Az viszont biztos, hogy Kylie-nak még a hónap végén megjelenik az új lemeze, X címmel, míg a Two Hearts című dalát már hétfőtől kezdve le lehet tölteni egyes zeneáruházakból.