Súlyosan megsérült egy néző a Richter Flórián Cirkusz előadása közben

illusztráció
Vágólapra másolva!
Rohantak a mentők, megszólalt a cirkusz is a drámai balesetről.
Vágólapra másolva!

Az alábbiakban a kiadott közleményt idézzük változtatás nélkül:

"Rendkívüli közlemény!

A ma délután 3 órai előadásunk alatt, a lengőtrapéz produkció közben egy szerencsétlen baleset következtében az egyik nézőnk súlyos sérülést szenvedett. Természetesen azonnal mentőt hívtunk hozzá, a szakszerű orvosi ellátása folyamatban van.

A baleset miatt a ma 18 órai előadásunkat nem tartjuk meg, az erre az időpontra megváltott jegyek a holnapi 11 órai vagy a 15 órai előadásunkra lesznek érvényesek!

A történtek teljesen letaglóztak bennünket is, a Richter Flórián Cirkusz vezetősége és teljes társulata őszinte sajnálatát és aggódását fejezi ki és mihamarabbi felépülést kíván a balesetet szenvedő nézőjének!

Cirkuszunk vezetősége teljes mértékben együttműködik az illetékes hatóságokkal a baleset okainak kiderítésében és azonnali belső intézkedéseket léptetett életbe, hogy elejét vegye a hasonló történéseknek.

Cirkuszunk a holnapi naptól (vasárnap - a szerk) a meghirdetett időpontokban, a megszokott színvonalon folytatja munkáját.

TÁJÉKOZTATJUK A SAJTÓ MUNKATÁRSAIT, HOGY AZ ÜGY VIZSGÁLATI IDEJE ALATT NYILATKOZATOKAT, INTERJÚKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ADNI!

TISZTELETTEL KÉRJÜK A MEGÉRTÉSÜKET!

Az általunk kiadott közlemények kizárólag változtatás nélkül publikálhatók!

Cirkuszunk folyamatosan tájékoztatni fogja a közönségét és a sajtó képviselőit bármilyen új fejleményről."