RTL Klub-hazugság: úgy tett a híradójuk, mintha ők kérdezték volna Karácsony Gergelyt, pedig valójában Karácsony saját sajtósa volt a "riporter"

Vágólapra másolva!
Az Origo legújabb videójából kiderült, hogy a magát független-objektív sajtóorgánumnak hazudó RTL Klub nem csupán előre egyeztet Karácsony Gergelyékkel a kérdésekről, de még riportert se küldenek az interjú helyszínére, hanem a főpolgármester munkatársa önként besegít mikrofont tartani. Vagyis, Karácsony saját sajtósa a riporter...
Vágólapra másolva!

Az RTL Híradó április 28-i adásában úgy tett a baloldali propagandatévé, mintha nekik nyilatkozott volna Karácsony Gergely. Azonban ez hazugság: mint az Origo felvételéből kiderült: előre egyeztetett kérdéseket Karácsony Gergely saját sajtósa tett fel a főpolgármesternek, az RTL Klub nevében, az RTL Klub mikrofonjával. 

Mint ismert, az Origo felvételei alapján Karácsony közeli munkatársa (aki egyébként afféle személyi sajtósként funkcionál) készítette el az „interjút” a főpolgármesterrel, mivel az RTL Klubnak állítólag nem volt erre éppen az alkalomra riportere. Továbbá az is egyértelműen hallatszik a videóból, hogy a kérdések is előre le voltak egyeztetve a baloldali propagandatévével.