Menczer Tamás: Magyar Péter azon a szinten van, mint Jakab Péter

Menczer Tamás, KKM
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
Fotó: KKM
Vágólapra másolva!
Magyar Péterről és a június 9-i választás fontosságáról beszélt a politikus.
Vágólapra másolva!

Tudják a szavazók, hogy mi hazánkért és hazánk békéjéért küzdünk, ezt akarjuk megvédeni, egy. Kettő pontosan felismerik Magyar Péterben Márki-Zay Pétert.

 -  így fogalmazott Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Heteknek adott interjúban. A politikus közösségi oldalára is feltöltötte a videót, melyben Magyar Péterről is beszél. 

Ismerjük ezt a helyzetet, ismerjük az ilyen figurákat, le kell őket győzni, legyőztük eddig is. Egységesek vagyunk, erősek vagyunk, elviszünk mindenkit, aki a politikai közösségünkhöz tartozik, és legyőzzük most is. És senki nem tudott belenyúlni a Fidesz táborába. Szegény Magyar Péter, hogy mondjam csak, megpróbálom az eleganciámat megőrizni, ezért úgy fogalmazok, hogy azon a szinten van, mint Jakab Péter. És szerintem most elég elegáns voltam. Jakab Péter volt az, aki amikor azt gondolta, vagy azt látta, hogy hányan lájkolják, akkor ő azt gondolta, hogy őt megválasztották miniszterelnöknek. Most Magyar Péter is így van ezzel, és látjuk, hogy Jakab Péter a süllyesztőben van, Márki-Zay Péter is a süllyesztőben van, a Momentum is a süllyesztőben van és felkészül Magyar Péter

- mondta Menczer Tamás. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!