Lázár János: A Fidesz-KDNP tartja távol Magyarországot a háborútól

Vágólapra másolva!
Ha június 9-én sokan szavaznak a Fidesz-KDNP-re, amelynek így erős európai parlamenti képviselete lesz, akkor garantálni tudja, hogy Magyarországot távol tartja a háborútól - jelentette ki az építési és közlekedési miniszter pénteken Pestszentimrén.
Vágólapra másolva!

Lázár János a XVIII. kerületi utcafórumon hangsúlyozta: 

 

aki a háború ellen van, annak a választásokon a Fidesz-KDNP-re kell leadnia a voksát, az ellenzéki pártok "összevissza beszélnek ebben a kérdésben; vagy nem mondanak igazat, vagy nem beszélnek világosan".

Ezen a választáson az emberek döntenek saját lakókörnyezetük sorsáról és az ország jövőjéről is, egyáltalán nem mindegy, ki ül a városházán, és ki ül Brüsszelben - közölte a miniszter, hozzáfűzve, "történelmi időket élünk, gyermekeink és unokáink sorsa a tét, ne vegyék félvállról!"

Lázár János bemutatta XVIII. kerületi polgármesterjelöltjüket, Ughy Attilát, és ígéretet tett a Kecskemét és Budapest közötti 142-es vasútvonal felújítására, amely az ott élők érdekét, a belvárosba való gyorsabb bejutásukat szolgálná. Azt mondta, jövőre elkészülhet a kiviteli terv, és ha szövetségesük lesz a városházán, akkor a vasútvonal modernizációjának "semmiféle politikai vagy gazdasági akadálya nem lehet".

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK