Egy férfi karóval gyilkolt meg egy fiút Rétközberencsen

Vágólapra másolva!
Egy 17 éves fiú eltűnését jelentették kedden Rétközberencsen. A rendőrség nagy erőkkel keresni kezdte a fiút, majd később kiderült, hogy iskolába sem ment és utoljára egy férfival látták. Később ez a férfi bevallotta a gyilkosságot a rendőröknek és azt is elmondta, hogy egy karóval bántalmazta a fiút, akit ezután magára hagyott.
Vágólapra másolva!

Egyik családtagja jelentette be egy 17 éves rétközberencsi fiú eltűnését kedden. A rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután fodrászhoz ment, majd eltűnt. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és kiderítették, hogy a fiú nem ment iskolába és utoljára a egy 21 éves dombrádi férfival, H.D.-val látták. 

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy május 13-án este Rétközberencsen találkozott a fiúval, akivel összevesztek és egy karóval úgy megverte, hogy elájult.

 A férfi ezután magára hagyta a fiút, miután elvette tőle a telefonját és a cipőjét. 

H.D. azt is elmondta a rendőröknek, hogy hol találnak rá a fiúra. A rendőrök a helyszínen megtalálták a holttestét. 

A rendőrök H.D.-t, emberöléssel gyanúsítják. A férfit kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. 

Mint arról az Origo is beszámolt, tegnap Kapuváron a rendőröket 13 óra 30 perc körül értesítették, hogy a házban megtalálták az ott élő nő és a 2,5 éves gyereke holttestét. Az eddigi információk szerint a nő meggyilkolta a gyerekét, majd magával is végzett. 

Egy kecskeméti férfit gyorsított eljárásban állítottak bíróság elé, aki két hónapja Kecskeméten együtt ivott ismerősével, melynek során összevesztek, majd a férfi kést rántott és hasba szúrta a másik barátját, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba. A támadót két év börtönre ítélte a Kecskeméti Törvényszék.

Sajnos egyáltalán nem egyedi eset, hogy két ember, akik egyébként jó barátok, úgy összevesznek, hogy súlyos, vagy akár életveszélyes testi sértéssé fajul közöttük a vita. Ez történt két évvel ezelőtt Kerepesen is, melynek során egy nyugdíjas férfi háromszor is megszúrta barátját. A leszúrt férfira a ház pincéjében találtak rá életveszélyes sérülésekkel, mint kiderült, ide menekült támadója elől. A szúrások a tüdőt, a máját és a gyomrát érték, ezért azonnali, életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. Állapota olyan súlyos volt, hogy csak a műtét után tudták kihallgatni a történtekről. A támadót gyilkossági kísérlettel gyanúsítottá meg, ő azonban ez ellen panaszt tett, és azt állította, semmire nem emlékszik az egészből, azonban a bizonyítékok egyértelműen ellene szóltak.