Gyerekeit tanította lopásra egy dunántúli nő Nyíregyházán - videó

Vágólapra másolva!
Egy dunántúli nő egy nyíregyházi boltba vitte a gyerekeit, ahol mindegyiküket lopásra tanította. A gyerekek több mint egy órán keresztül segítettek az anyának fizetés nélkül elrakni különböző termékeket, így loptak el több tízezer forintos dolgokat az üzletből. Az anyát kiskorú veszélyeztetésével vádolják, ami miatt börtönbe kerülhet.
Vágólapra másolva!

Tavaly májusban egy dunántúli nő, aki átmenetileg tartózkodott Nyíregyházán a három kiskorú gyerekével egy belvárosi drogériába ment, hogy onnan a gyerekek segítségével lopjon.

 A nő és a 7-8 éves gyerekek több mint egy óráig a boltban voltak,

 ahol végig egyszerre mozogtak és közel 40 ezer forint értékben napszemüvegeket, arckrémet és egyéb dekor kozmetikumokat loptak.

A gyerekek az anyjuk ruhájába, valamint a nála lévő táskába és kabátjába rejtették a termékeket.

 A gyerekek figyelmesen végig kísérték, ahogy az anyjuk elrakja a dolgokat a táskájába, sőt néhány termék elrejtésében még ők is segítettek.

A nőt az ügyészség nevelési kötelezettségének súlyos megszegésével vádolja, amivel veszélyeztette a kiskorú gyerekei erkölcsi fejlődését, ezért a nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetést javasol, valamint pártfogó elrendelésére és foglalkoztatástól való eltiltásra tett indítványt.

Egy pécsi anya szintén a gyerekeivel ment lopni. Egy nő szódagépet, robotporszívót és sütőt is lopott. Rendszeresen teli szatyrokkal távozott egy pár az üzletekből, anélkül, hogy egy fillért is fizettek volna. Babakocsis tolvajokat értek tetten Zalaegerszegen.