Íme a trágárkodó Pankotai Lili, akivel a baloldal elviteti a balhét

DEMONSTRATION Horizontal politics
A student uses a loudspeaker next to a police line during a demonstration in front of Hungary's Prime Minister's office in the Castle District in Budapest on April 24, 2023. - Clashes between the police and several hundred student protesters occured in the Castle District in Budapest, following the latest in a series of attempts by opposition lawmakers to dismantle the cordon barriers that bar entry to the area. (Photo by ISTVAN HUSZTI / AFP)
Vágólapra másolva!
A hétfői erőszakos, trágár akciót a tizenéves Pankotai Lili vezényletével hajtotta végre a baloldal. Ő volt az, aki a Karmelitához iránytotta a belvárosi tüntetőket. A trágárságáról elhíresült lány a napokban egyébként a Soros egyetemen is előadott és Brüsszelben is járt, ahol többek között a momemtumos Donáth Annával is találkozott. A hétfői akción pedig Karácsony Gergellyel is fotózkodott.
Vágólapra másolva!

Pankotai Lili a tavaly októberi kormányellenes tüntetésen elmondott trágár beszédjéről híresült el, amiben olyan szavakkal tüntetett a nemzeti ünnepen, mint: „f.szomat bele", "a. f.szt", "ki kinek a f.szát szopja", ill. „kib.szott", „k.rvára".

Felszólalásában kiállt a genderideológia mellett, többször bírálta azt is, hogy az apa férfi, az anya pedig nő.

Továbbá saját iskoláját és tanárait szidalmazta. Pankotai trágár beszéde mellett a baloldali értelmiségek kiálltak, sőt a támogatást kifejezve még egy péniszt is rajzoltak Pankotai iskolájára.

Pankotaival akarják elvitetni a balhét a baloldalon Forrás: AFP/Istvan Huszti

Piedesztálra emelte a dollárbaloldal

Pankotai ezután több nyilatkozatot adott a baloldali médiumoknak, akik piedesztára emelték, az Emberség Erejével nevű Soros-féle pénzosztó szervezet, pedig úgynevezett Emberség 2023 díjra is jelölte. A szintén Soros-hálózathoz tartozó TASZ-szal pedig beperelték iskoláját, amit időközben otthagyott, mert az iskola elhatárolódott a trágárságtól.

Az őszi akció után Pankotai több más kormányellenes megmozdulásokon is megjelent, majd most a dollárbaloldal által, az oktatás kapcsán szervezett tüntetésen is.

Az MSZP házi újságjának adott interjúban, elmondta, hogy jövőben folytatni akarja, amit elkezdett, utalt itt a kormányellenes tüntetéseken való felszólalásra. Pankotai ezt az elmúlt hetekben a Soros-egyetemen is megerősítette. Az elmúlt időszakban az online médiában Gyurcsány-ifi tagozatának, a Momentumnak és a Soros-NGO-k posztjait osztogatja. Pár napja pedig a dollárbaloldal EP-képviselőjénél Donáth Annánál járt kint Brüssszelben, ahol állításuk szerint ez projektmunkán dolgoznak. Donáth azt írta a találkozóról, hogy Pankotai hozzáállása példa az egész generációja számára,

Arra is jól emlékezhetünk, hogy nincs új a Nap alatt, hiszen a baloldal korábban is próbálkozott hasonlóval, akkor egy szintén trágárkodó Nagy Blanka nevű diák lánnyal próbáltak hangulatot szítani az oktatásban.

Így provokálta a rendőröket Pankotai

mondta Pankotai a hétfői baloldali erőszakos tüntetésen. Ott egyébként Pankotai provokálta a rendőröket, szándékosan az arcukba üvöltött a kihangosítóval, miközben társai előrenyomultak.

Így hergelte a rendőröket Pankotai:

Forrás: AFP/Istvan Huszti

Később pedig a Budapestet három és fél év alatt csőd szélére juttató Karácsony Gergellyel fotózkodott.

Forrás: Origo

Pankotai pár nappal ezelőtt a dollárbaloldali Donáth Annával fotózkodott Brüsszelben.

Forrás: Origo

Pankotai Lili: Hugy és szarszagban érezzük magunkat igazán otthon

Pankotai Lili az erőszakos baloldali tüntetés előtt

a Soros-egyetemen vett részt egy olyan rendezvényen, ahol Soros-hálózat embereivel, Bajnai volt külügyminiszterével adott elő, de a rendezvényen megfordult Bodnár Zoltán, Gyurcsány árnyékminisztere is.

Pankotai Törley Katalinnal, a Soros-féle Tanítanék Mozgalom és az Amnesty egyik vezetőjével tartott előadást a tiltakozásokról, amit Balázs Péter vezetett fel. Az előadáson megerősítették, hogy folytatni kell a kormányellenes tiltakozást az oktatásban.

Soros György legmegbízhatóbb emberei is kiálltak pankotai mellett Forrás: Origo

Az előadás után Balázs Péter felkérte Pankotait, hogy adja elő a trágáságokkal teli tűzdelt verset adott elő, hasonlóan a korábbi, nemzeti ünnepen előadott trágár beszédéhez.

„Ti még a Sátánnak is túl g.cik vagytok.... b.sszátok szét... szarjátok szájba, valamint húgy és a szar szagban érezzük magunkat igazán otthon" - szavalta Pankotai.

Mindezt az alábbi videón meg is lehet nézni 1:39:50-től.