Itt a novemberi pénzhoroszkóp

Vágólapra másolva!
A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó több hónapnyi retrográd időszak után végre előreindul, és ez hatalmas változásokat hoz. A Mars még a Skorpió jegyében jár, ami szintén állandó mozgásban tartja a dolgokat. Az Astronet pénzhoroszkópja megmutatja az egyes csillagjegyeknek a novemberi pénzhoroszkóp szerint!
Vágólapra másolva!

Kos novemberi pénzhoroszkóp

Bár nagy lendülettel kezded a hónapot, aztán picit elbizonytalanodhatsz, ugyanis pénzügyi veszteségek érhetnek. Kritikus napok: november 3, 4, 11 és 13. Ám visszatér a szerencsédbe vetett hited, ugyanis a véletlen a kezedre játszik, és végül mégiscsak jól jössz ki az összes ügyletből. Innentől pedig már semmi sem állhat utadba. Szerencsés napjaid: november 7 és 17 – ezeken a napokon fordítasz a sorsodon, méghozzá csakis a jó irányba!

Bika novemberi pénzhoroszkóp

A Skorpió Mars hatalmas ambíciókat ébreszt benned, viszont nehezen türtőzteted magad, és ha versenyről van szó, most semmitől sem riadsz vissza. Túlzásba is eshetsz, ami veszélyes lehet számodra, mert visszaüthet... Szerencsére a Vénusz, a pénz bolygó november 8-tól mindenben segít neked, de legfőképp abban, hogy diplomatikusabban fogalmazz, és megtaláld az arany középutat, ami most kulcsfontosságú a siker szempontjából.

Ikrek novemberi pénzhoroszkóp

A hónap eleje nem indul túlságosan szerencsésen számodra. Na de a folytatásra már nem lesz panaszod! Olyan égi folyamatok zajlanak, amik a te malmodra hajtják a vizet. Uralkodó bolygód, a Merkúr a Nyilasba lép, és nem hagyja, hogy kudarc érjen. Innentől bármilyen üzletbe kezdesz, az beváltja a reményeidet.

A többi horoszkóp itt olvasható.