Kocsis Máté: Minden eszközzel fel fogunk lépni a terrorizmus ellen!

Fidesz-KDNP tájékoztató, Esztergom, Kocsis Máté, a Fidesz és Simicskó István, a KDNP frakcióvezető, sajtótájékoztató, esztergomi kihelyezett frakcióülésének szünete, 2023. 09. 21.
Simicskó István és Kocsis Máté sajtótájékóztatót tart a Fidesz esztergomi kihelyezett frakcióülésének szünetében 2023. szeptember 21-én
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté kezdeményezte a migráció és a terrorizmus összefüggéseiről szóló titkosszolgálati jelentés feloldását. Az indítványt a bizottság támogatta, így azt a közvélemény is megismerheti hamarosan. 
Vágólapra másolva!

A nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülésén hivatalosan is kezdeményeztem a migráció és a terrorizmus összefüggéseiről szóló titkosszolgálati jelentés feloldását. Az indítványt a bizottság támogatta, így azt a közvélemény is megismerheti hamarosan - közölte Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyarország déli határainál egyre világosabban látszik, hogy a felelőtlen brüsszeli migrációs politika miként növeli a terrorveszélyt, és milyen kockázatot jelent a fegyverek egyre nagyobb arányú megjelenése a térségben.