500 milliós baloldali botrány: "Karácsony Gergely sem hiszi el azt, amit mond"

WINTERMANTEL Zsolt
Budapest, 2023. június 28. Az ellenzéki pártok külföldi finanszírozása ellen demonstrál a Fidelitas a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2023. június 28-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Mondja el az igazat Karácsony Gergely az általa alapított 99 Mozgalom félmilliárdos támogatásáról, és ne nézze hülyének az embereket - szólította fel a főpolgármestert Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője szerdán a Fővárosi Közgyűlésben.
Vágólapra másolva!

Wintermantel Zsolt napirend előtti felszólalásában arra kérte Karácsony Gergelyt, ne nézze hülyének a budapestieket, a magyar választókat és a közgyűlés tagjait, hiszen biztos benne, hogy a főpolgármester sem hiszi el amit mond, miszerint félmilliárd forint mikroadományokból gyűlt össze. A mikroadomány sztorit élő ember nem veszi be - mondta a kormánypárti politikus.

Az ellenzéki pártok külföldi finanszírozása ellen demonstrál a Fidelitas a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2023. június 28-án Forrás: MTI/Illyés Tibor

Wintermantel Zsolt hangsúlyozta: Karácsony Gergelynek illene őszintén válaszolnia. Nem lenne egyszerűbb tisztességesen bevallani, hogy Soros György és a magyarországi belpolitikába külföldről beavatkozni kívánó erők pénzét használták a választások során? - vetette fel a frakcióvezető.