Hollik István: Nem hagyjuk, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba - videó

European Union Flag, Európai Unió zászló
Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint a baloldali háborúpárti nyomásgyakorlás folyamatos, de a kormánypártok nem fogják hagyni, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba - erről Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt csütörtöki videónyilatkozatában.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus azt mondta: még "fel sem ocsúdtak a megdöbbenésükből" azután, hogy Karácsony Gergely bejelentette, hogy Magyarország már hadban áll, Szelényi Zsuzsanna volt baloldali képviselő, a "Soros Egyetem jelenlegi programigazgatója" már arról győzköd mindenkit, hogy a háborúból egyszerűen nem maradhatunk ki.

Hozzátette: Európából pedig a jól ismert magyarellenes, brüsszeli háborús uszító, Daniel Freund csatlakozott ehhez az állásponthoz egy nyilatkozattal.

a Soros-hálózat szócsövei már csak ilyenek: szerintük a béke egyszerűen nem választható, ezért továbbra sem hajlandók beletörődni abba, hogy Magyarország békepárti" - fogalmazott Hollik István.

Hangsúlyozta:

"Viszont mi nem akarunk háborút. Békét akarunk, ezért nem hagyjuk magunkat" - hangoztatta a Fidesz kommunikációs igazgatója.