Három férfi esett egymásnak egy tatabányai benzinkúton - videó

Vágólapra másolva!
Megunta két férfi hangoskodását a benzinkúton egy harmadik, ezért közbelépett, aminek verekedés lett a vége. Az egyik férfi betörte a másik orrát, mira az bosszúból többször fejbe verte, a harmadik pedig szintén beszállt a verekedésbe, közben pedig nekiment az áruvédelmi kapunak, ami összetört. Súlyos testi sértés, és garázdaság miatt kell felelniük.
Vágólapra másolva!

2021. november 12-én a tatabányai benzinkút boltjában

az egy férfi rászólt két másikra, hogy ne hangoskodjanak. A két férfi rossz néven vette ezt, ezért kihívták magukkal a férfit az üzletből.

A három férfi kiment a boltból. Az egyik hangoskodó férfi levette magáról a kabátját, és verekedésre hívta ki a közbeavatkozó férfit hogy „akkor gyere".

A férfi azonban visszament az üzletbe, ahol az őt követő két férfi elé állt.

Az egyik férfi erre ököllel orron ütötte, ami miatt az áldozat orra betört és vérzett. A megütött férfi visszavágott, háromszor fejen és arcon ütötte támadóját.

A férfi emiatt a fején duzzanattal járó sérülést szenvedett.

Ezután folytatódott köztük a verekedés, amibe

a harmadik férfi is beszállt, többször is megpróbálta megütni társa ellenfelét. Verekedés közben nekiesett az áruvédelmi kapunak, ami emiatt összetört.

Az ügyészség garázdaság és súlyos testi sértés miatt emelt vádat velük szemben, A két hangoskodó, büntetett előéletű férfi esetében börtönbüntetést, a harmadik, büntetlen férfival szemben felfüggesztett börtönt javasolt.