Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A veszprémi férfi azt hitte, egy videójátékban van, és halálra szurkálta a kolléganőjét

Vágólapra másolva!
Egy veszprémi férfi minden szabadidejében videójátékozott, majd a tudatában ez felcserélődött a valós életével. A munkahelyén tetszett neki egy nő, akit megszólítani sem mert. Az egyik műszak után utána ment az öltözőbe, és halálra késelte.
Vágólapra másolva!

A 25 éves férfi a szabadidejében mindig olyan videójátékkal játszott, amiben brutálisan gyilkoltak. Egy idő után a virtuális gyilkolás és a valóság felcserélődött nála.

A gyilkosságra felkészülve, még május előtt vett egy recés, éles kést, aminek a nyelére egy puha, nedvszívó anyagot ragasztott, hogy ne csússzon.

A munkahelyén, egy veszprémi gyárban, nagyjából 20 méterre dolgozott tőle az egyik kolleginája. A munka miatt gyakran találkoztak, de személyes kapcsolatuk nem volt. Tetszett a férfinak, de nem merte megszólítani sem.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Május 22-én hajnalban, az esti műszak után egyszerre végeztek.

A férfi megvárta a nőt, majd bement utána a női öltözőbe és rátámadt.

A nő segélykiáltásaira két munkatársuk is bement az öltözőbe, de a férfi ekkor már a vérző nő felett állt, késsel a kezében. Megindult a két kolléga felé, mire azok elfutottak félelmükben.

A férfi brutálisan, többször megszúrta a nőt, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a férfi ellen, és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje életfogytig tartó fegyházbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről