A dollárbaloldal és nemzetközi baloldali hálózat végzetesen meg akarja gyengíteni Magyarországot és Európát - videó

KARÁCSONY Gergely; DOBREV Klára; MÁRKI-ZAY Péter; FEKETE-GYŐR András; JAKAB Péter
Budapest, 2021. október 23. Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje (k), valamint a korábbi miniszterelnök-jelöltek: Karácsony Gergely (MSZP, Párbeszéd, LMP, j2), Dobrev Klára (j), Jakab Péter (b2, Jobbik) és Fekete-Győr András (b, Momentum) az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A dollárbaloldal nemzetközi szövetségesei a szankciók erőltetésben is élen járnak - akár csak a hazai baloldal - írja az Alapjogokért Központ közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Egyik nap Magyarország megbüntetése érdekében szólalnak fel az Európai Parlamentben, a következő napon pedig a még keményebb szankciókért.

A dollárbaloldal mindent elkövet, hogy Magyarországot gyengítse Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Úgy viselkednek, mint a magyarországi baloldal tagjai, és ugyanazt is képviselik: Magyarország megbüntetését és az esztelen szankciók felerősítését.

Ők a nemzetközi baloldali hálózat: bosszút akarnak állni Magyarországon, le akarják rombolni Magyarország szuverenitását, és a szankciók erőltetésével végzetesen meg akarják gyengíteni Európát.