Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rátámadtak egy emberre Oroszlányon

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Apa és fia együtt autózott Oroszlányon, amikor meglátták a sétáló ismerősüket, aki tartozott az apának. A férfi kiszállt és rátámadt, aztán a fia meg is verte.
Vágólapra másolva!

2020 júliusában történt, hogy egy férfi az utcán követelte a pénzét, miközben veréssel fenyegette az ismerősét az utcán.

A megtámadott férfi odébb akart állni, de a férfi újra megfenyegette és felé lépett, mire az ismerős megijedt és megütötte.

A támadó a földre rántotta. Verekedni kezdtek. Az ismerős le tudta tolni magáról a férfit, majd az úttest másik oldala felé sétált.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ekkor szállt ki a kocsiból a férfi fia. Elindult apja ismerős felé, aki megtorpant és azt kérte, hogy hagyják békén, majd menekülni kezdett.

A fiú a járdán kirúgta a lábát és négyszer ököllel megütötte.

Végül egy gyalogos mentette meg az áldozatot. Menekülés közben kiesett a zsebéből a telefonja, amit az apa eldobott, amiről a készülék összetört.

Az apát ugyanezen a napon, este igazoltatták Oroszlányon. Kiderült, hogy részegen ült a volán mögé.

A bíróság az idősebb férfit önbíráskodás kísérlete és bódult állapotban vezetés miatt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, amit 3 évre felfüggesztettek. Ezen kívül 8 hónapra eltiltotta a vezetéstől. A fia garázdaság miatt 120 óra közmunkát kapott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről