Bajkai István: Karácsony Gergely borzasztóan vágyik a hatalomra

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az Országgyűlés munkájáról, a politikai felelősségről.
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt arról, hogy bár a hírekben elsősorban a házelnök intézkedései szerepeltek, de a Parlament tegnap döntött a napirendjéről, a munka menetéről is. Ugyanakkor az is igaz – tette hozzá, a Parlament elnökének reagálnia kellett a Jobbik frakcióvezetőjének felszólalására, amit a képviselő minősíthetetlennek mondott, ahol a kormánypárti képviselőket minősített. Bajkai István megjegyezte, maximum a négyszemközti beszélgetéseken került szóba, hogy immár a főpolgármester is bejelentette, el kíván indulni a miniszterelnök-jelölti előválasztáson.

Jó sokáig kérette magát, a kormánypárti politikus szerint Karácsony Gergely borzasztóan vágyik a hatalomra, noha korábban többször is elmondta, nem kíván a miniszterelnök-jelölti választáson elindulni. Véleménye szerint az látszik, az ellenzéki összefogás forgatókönyvét Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke írja, amiben mindenkinek előre leosztott szerepe va, ahol minden szereplő a Gyurcsány család kegyeit keresi egy-egy jobb listás helyezés reményében.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.