Egy DK-aktivista kétszer is leköpte a Hír TV stábját forgatás közben

Vágólapra másolva!
Leköpte a Hír TV stábját egy DK-s aktivista. Kollégáink a Móricz Zsigmond körtéren az előválasztás hajrájában forgattak, amikor egy nő odalépett hozzájuk, és trágár kifejezések kíséretében leköpte őket – olvasható a hírcsatorna honlapján. 
Vágólapra másolva!

Új szintre érkezett a gyurcsányi gyűlöletpolitika szerda délután. A Hír TV munkatársai éppen az előválasztás utolsó napjáról forgattak a Móricz Zsigmond körtéren, amikor egyszer csak a semmiből előkerült egy feltűnően trágár, idős asszony, aki sűrű szidalmak közepette először szóban kezdte el inzultálni a hírtelevízió stábtagjait.

– ordibálta Gyurcsány Ferenc pártjának híve, hogy aztán köpjön egyet a munkájukat végző Hír TV-sek felé.

Pfuj, szemétláda!

– mondta felháborodva, miközben húzós kocsijával félkört téve a tévések háta mögé került, ahol szintén köpött egyet. Ezután két kezét hátratéve kedvesen azt mondta, „ne féljen, nem ment magára”.

Nem ez az volt első alkalom, hogy a DK aktivistái megpróbálták akadályozni a Hír TV munkáját. Hétfőn egy nyilvános kampányrendezvényen Dobrev Klárát a Demokratikus Koalíció által bejelentett választási csalásról, Kálmán Olgát pedig főpolgármesteri programjáról szerették volna kérdezni, de nem akartak válaszolni, levegőnek nézték stábot, majd arrébb lökdösték a riportereket, és letakarták a kameráikat.