Orbános szelfivel búcsúzik egy Hír TV-s

Csapó Harold Gábor Orbán Viktor
Vágólapra másolva!
Egy Orbán Viktorral készült közös fotóval búcsúzik a Hír Televíziótól Csapó Harold Gábor, a csatorna egyik kameramannja. A televízió indulása, azaz 2002 óta dolgozott a Hír Tv-nél. A képet a Facebook-oldalán osztotta meg. 
Vágólapra másolva!

Csapó Harold Gábor bejegyzésében hangsúlyozta, hogy önszántából hagyja el a csatornát. A fotóhoz azt írta: "Békében, szabad akaratomban távozok a Hírtv-től. Köszönöm az elmúlt 13 évet ! Nem mondom azt hogy utánam hanem azt, hogy előre!".

A fotót eddig háromszázan lájkolták, köztük a kormányfő lánya, Orbán Ráhel is. Csapó Harold Gábor egy videót is megosztott az ismerőseivel. A felvétel akkor készült, amikor a kormányfő a Hír Televízióban vendégeskedett.

Csapó Harold Gábor három a Fidesz III. kerületi szervezetének alelnöke. 2013-tól 2014-ig pedig a Miniszterelnökségnél is dolgozott. A kiemelt programok, események "digitális dokumentálása" volt a feladata.

Korábbi sajtóhírek szerint Rogán Antal arra kérte képviselőtársait, hogy ne nagyon nyilatkozzanak a Simicska-médiabirodalomban. Az Origo azonban úgy értesült, hogy nem kívánják bojkottálni a Hír Televízió műsorait és a Magyar Nemzetet a kormánypárti politikusok. Ide kattintva elolvashatja a részleteket.