Hétfőn kezdődnek a fővárosi útfelújítások

Vágólapra másolva!
Hétfőn a főváros több útvonalának felújítása is megkezdődik. Az idei felújítások a Pesti alsó rakparton és Gyáli út egyik szakaszán kezdődnek.
Vágólapra másolva!

Március 13-án, hétfőn - egyebek mellett - a Pesti alsó rakpart Margit híd és Roosevelt tér közötti szakaszán szegélyépítéssel, valamint a Gyáli út Nagyvárad tér és Könyves Kálmán körút közötti szakaszának korszerűsítésével megkezdődnek a fővárosi útfelújítások. A Pesti alsó rakparton sávszűkítésre, sávlezárásra kell számítani.

Március 16-án, csütörtökön néhány kisebb útszakasz munkálatai mellett a Nagytétényi út, a 6-os számú főút és a Váci út külső szakaszán is megkezdődik a korszerűsítés, valamint a II. kerületi Nagykovácsi úton, a Budaörsi út külső szakaszán is elindítják a munkálatokat.

Március 20-án a Gyáli út újabb, Illatos út és Ecseri út közötti szakaszának korszerűsítésével folytatódik a Podmaniczky Program. A Főpolgármesteri Hivatal szándékai szerint a munkákat március végére, április első felére befejezik. Ugyanakkor a befejezés időpontja - egyebek mellett - az időjárás függvénye - áll a közleményben.