Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nem kérdés, meg akarja venni ezt az ingatlant!

Ingatlanbazár.hu
Vágólapra másolva!
Ha van 90 millió forintja egy ingatlanra, akkor ezt meg fogja venni! Ha nincs, akkor lottót vesz a héten! Ugyanis nemcsak a ház tökéletes, de a környezete is. Levendula, borospince, tökéletes kilátás, kevés szomszéd és a Balaton is közel van. Azt is megkockáztatjuk, ha megnézi a hirdetést, feladja az eddigi életét, és ideköltözik. Nyaralni sem megy el, mert itt minden nap olyan lehet, mintha épp szabadságon lenne. Csak akkor nyissa meg a képeket, ha erős akaratú!
Vágólapra másolva!

“Meghitt környezetben, Pécsely könnyen megközelíthető, de mégis csendes zártkerti részén eladó 2022 őszén felújított, kétszintes, szigetelt, tégla építésű, a tájba tökéletesen illeszkedő, összesen 100 négyzetméteres, fiatalos, világos, akár állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas ház, 1011 négyzetméteres telken.

A ház közvetlen szomszédságában kevés az állandó lakos, a szinte teljes csend és nyugalom lehetőséget teremt arra, hogy a város zajából kilépni vágyók itt új életet tudjanak kezdeni, vagy ki tudják pihenni a hétköznapok rohanását.

A tágas, szép nagy nyílászárókkal rendelkező, franciaerkélyes nappaliból gyönyörű kilátás tárul elénk, a napfelkelte más és más színét megmutatva minden reggel.

Az 1991-ben épült ház a telek adottságait követve két földszinti résszel rendelkezik, viszont a kialakított fő lakótér tetőtér is egyben.

A lakótér összes alapterülete 100 négyzetméter, melynek

  • 33 négyzetméteres alsó lakórészében egy 21,6 négyzetméter alapterületű, a tavalyi évben teljesen újrarakott boltívvel rendelkező száraz borospince és hozzákapcsolódó 21 négyzetméteres pihenőrész, előkészítő-helyiség található, ahol a lehetőség adott az elkezdett bárpult és borozórész, nyári konyha kialakítására. Ezen a szinten a bejárat előtt található még egy 18 négyzetméteres, térkövezett terasz, járda, valamint egy 13,36 négyzetméteres fedett, cseréphéjazatú, faszerkezetű beálló és 10 négyzetméteres tároló, illemhelyiség.
  • A 66 négyzetméteres fő lakórészbe egy 8 négyzetméteres teraszról érünk be. Ezen a szinten 13,08 négyzetméteres konyha-étkező, 21,03 négyzetméteres panorámás nappali, 16,78 négyzetméteres hálószoba, fürdőszoba-illemhelyiség, folyosó és gardrób található. 2022-ben új, fa nyílászárók, valamint Velux tetőtéri ablakok lettek beépítve, a ház villanyhálózata és vízhálózata, valamint a derítőrendszer és a bevizsgált, ivóvízminőséget biztosító ásott kút is korszerűsítve lett.
Ingatlanbazár.hu
A kialakított fő lakótér tetőtér is egyben
Fotó: Ingatlanbazár.hu

A kútból a vizet a házba Grundfos ásottkút-szivattyú szolgáltatja. A ház melegvíz ellátásáról villanybojler, a fűtésről jó minőségű, magas teljesítményű, energiatakarékos norvég fűtőpanelek, kandalló, valamint az idén tavasszal felszerelt új, inverteres klíma gondoskodik, mely a nyári melegben - amennyiben ez szükséges - hűti is a házat.

Az épület szigetelt, a B30-as falszerkezet 10 centiméteres, a tetőtér 15 centiméteres szigetelést kapott.

Ennek a háznak a felújítása saját részre készült, hosszú távra tervezve itt az életet, a felújítását a magas minőség és a fiatalos, de mégis autentikus, balatoni hangulat jellemzi. A telken 156 tő pannonhalmi levendula kapott helyet. 

A település központja autóval 4 perc alatt elérhető. Pécselyen minden megvan, ami a mindennapi kényelmes élethez szükséges. A községben számos kistermelőtől vásárolhatunk finomabbnál finomabb házi sajtokat, húsokat, szörpöket, borokat, lekvárokat, zöldséget, gyümölcsöt…stb., de a településen kisbolt, óvoda, orvosi rendelő, posta is található. A helyi lakosság összetartó, de szívesen fogadják a település új lakóit is, akik tovább emelik Pécsely szerethetőségét.

Balatonfüred Pécselytől 9 kilométeres távolságra helyezkedik el, a legközelebbi strand Tihany-Sajkodban, 8 kilométerre található.”[...]

További ingatlanokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről