Titokban tartják, mi lesz Kevin Costner óriási vagyonával mostani válásakor

Kevin Costner, Christine Baumgartner and their children
Kevin Costner, Christine Baumgartner és gyermekeik
Vágólapra másolva!
A hírek szerint majdnem két évtizednyi házasság után válik az Oscar-díjas rendező, Golden Globe-díjas színész, country zenész Kevin Costner. Nem ez lesz az első válópere, az előző Hollywood történetének egyik legköltségesebbje volt a színész oldaláról nézve - írja a Fox. Könnyen lehet, hogy a mostanival újabb rekord születik az amerikai álomgyárban: Costner különösen drága első válása megelőlegezi, hogy ez a második is sok pénzt rendez majd át a vagyonban.
Vágólapra másolva!

Hivatalosan is benyújtotta a válást kezdeményező papírokat Christine Baumgartner, aki majdnem húsz évig volt Kevin Costner felesége. A párnak három közös gyermeke van.

Az idén a Yellowstone című sorozattal a legjobb férfi főszereplőként Golden Globe díjjal kitüntetett színésznek nem ez lesz az első válása. 1978-ban ugyanis feleségül vette Cindy Silva amerikai színésznőt, akitől 16 évnyi házasság után, 1994-ben vált el. A páros nagy médiafigyelem közben vált külön, a per során Costner folyamatos hűtlenségéről cikkeztek a lapok.

A Forbes szerint Silva 80 millió dollárt tehetett zsebre a közös megegyezéssel megvalósult válás révén.

Kevin Costner és első felesége, Cindy Silva:

Costner barátja, John McInnes építész a People magazinnak elmondta, hogy Silva az 1987-es "Nincs kiút" című film bemutatója előtt Costner túlságosan realisztikusan leforgatott romantikus jelenetei miatt kifogásolta a filmet. A konkrét apropót egyébként egy másik film forgatása adta a People magazin értesülései szerint. Costner a "Waterworld" című filmjének hawaii forgatásán ugyanis állítólag egy Michelle Amaral nevű hula-táncosnővel csalta meg akkori feleségét. A színész elmondása szerint felesége választás elé állította: nem vállal többé romantikus jeleneteket, és így megmenti a házasságát, vagy a filmezést választja és a válást.

A színész hatalmas veszteségként élte meg házassága tönkremenetelét, és hogy három közös gyermekükkel ettől kezdve sokkal kevesebb időt tölthetett együtt.

Mostani feleségével, Christine Baumgartnerrel a színész még első házassága alatt ismerkedett meg.

Costner az 1996-os "Tin Cup" című filmjéhez vett golfleckék során futott ismét össze Baumgartnerrel egy golfpályán, majd 1998-ban hivatalosan is egy pár lettek, 2004-ben pedig összeházasodtak Costner 60 hektáros Aspen-i farmján, a Dunbarban. A tervezőnek és a színésznek két fia és egy lánya született.

Kevin Costner, Christine Baumgartner és gyermekeik Forrás: FilmMagic/2019 FilmMagic/Michael Tran

A válás hírét Costner menedzsere erősítette meg: "Kevin Costnert nagy szomorúsággal tölti el, hogy részt kell vennie a házasságának felbontására irányuló perben. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben az ő, Christine és gyermekeik magánéletét, miközben ezen a nehéz időszakon mennek keresztül" - fűzte hozzá. Közölte azt is:

a válóper pénzügyi részletei nem tartoznak a nyilvánosságra.

A sztárok vagyonával foglalkozó egyik mérvadó portál szerint

Kevin Costner jelenlegi nettó vagyona 250 millió dollár.

A Hello Magazin pedig azt is tudni véli, hogy Baumgartner vagyona férjéhez képest elenyésző, mindössze 7 millió dollára tehető, amit korábbi modellkarrierje révén és a Cat Bag Couture táskacég társalapítójaként halmozott fel.

A Page Six értesülései szerint a válóper során a 49 éves Baumgartner a három gyermekük közös felügyeletét kérte. Házassági támogatásra azonban az asszony nem tarthat igényt, mivel így állapodtak meg a házassági szerződésükben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!