Csillagászati összegért kelt el egy festmény a Wall Street farkasa sztárjáról

DiCAPRIO, Leonardo, Cannes-i filmfesztivál, Cannes, Franciaország, 2023. 05. 21.
Cannes, 2023. május 21. Leonardo DiCaprio amerikai színész a Killers Of The Flower Moon című filmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. május 21-én. MTI/EPA/Sebastien Nogier
Vágólapra másolva!
Csillagászati összegért kelt el egy festmény a Wall Street farkasa és a Titanic szárjáról a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon. Leonardo di Caprio új filmjét népszerúsítette a világ egyik vezető filmes eseménysorozatán.
Vágólapra másolva!

Most már semmi kétség: Leonardo DiCaprio nemcsak mozgó, de állóképen is egy nagyágyú.

A hollywoodi sármőr portréja ugyanis nem kevesebb mint 1,3 millió dollárért kelt el

az amfAR Cannes-i gáláján a múlt héten. A jótékonysági szervezet az AIDS-kutatásra gyűjt pénzt.

Leonardo DiCaprio amerikai színész a Megfojtott virágok című filmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon Forrás: MTI/EPA/Sebastien Nogier

A színész új filmjét, a Megfojtott virágokat népszerűsíti Cannes-ba, amelyet Martin Scorsese-vel közösen készített. DiCaprio-t édesanyja, Irmelin Indenbirken és mostohaapja, David Ward is elkísérte az eseményre, akik örömmámorban úsztak a fiúkról készült portréra licitáló tömeg láttán.

Az árverést vezető elmondta, hogy a festmény elkészítésével Damien Hirst festőművészt bízták meg. A képet korábban egy magángyűjtő vásárolta meg. Ő döntött úgy, hogy az amfAR-nak adományozza a műalkotást.

DiCaprio új filmjében egyébként szerepel egy idősebb legenda is, Robert De Niro, vetítése után pedig majdnem tíz percig állva tapsolta meg a közönség.

Forrás: FoxBusiness