Megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Mol Campus

Mol
Mol-Campus
Vágólapra másolva!
A nyilvánosság számára is megnyílt a MOL-csoport új, budapesti székházának látogatóközpontja, illetve az épület legfelső szintjén található panorámaterasz. Az érdeklődők az interaktív látogatóközpontban exkluzív részleteket ismerhetnek meg a fenntarthatóság jegyében épült, nemrég átadott MOL Campusról, valamint egy panorámás lifttel érhetik el a 29. emeleten, 120 méter magasan lévő kilátóteret.
Vágólapra másolva!

A MOL-csoport új székháza egyben szimbóluma is a vállalatcsoport stratégiájának, amely a kelet-közép-európai energiaszektor egyik meghatározó szereplőjeként elsőként hirdette meg fenntarthatósági transzformációját.

A MOL Campus ötvözi a leginnovatívabb építészeti megoldásokat, valamint kialakítását tekintve egy modern, az itt dolgozók igényeit magas szinten kiszolgálni képes, a jövő generációjának is vonzó munkahely.

Ezen felül megfelel a legmagasabb szintű globális fenntarthatósági sztenderdeknek, és magyar épületként elsőként nyerte el egyszerre a BREEAM Excellent és a LEED Platinum minősítéseket. Ezt hivatott részletesebben, interaktív eszközökkel bemutatni a most megnyíló látogatóközpont. A MOL-nak emellett fontos, hogy a vállalati központja vissza is adjon valamit a városnak, ahová épült, ezért a látogatóközpont ingyenesen tekinthető meg, a kilátóteraszra pedig online, a www.molcampus.hu oldalon megváltható jegyek érvényesek. Innen

egy teljesen új perspektívából csodálható meg Budapest és a Duna páratlan látképe.

A Mol Campus panorámateraszáról teljesen új perspektívából csodálható meg Budapest és a Duna páratlan látképe Forrás: MARK_KISS/Mark_Kiss

A vállalat közleménye kitér rá, hogy a kapuit most megnyitó MOL Campus látogatóközpont elsőként 100 Budapesten tanuló egyetemistával népesült be, akiket személyesen dr. Bacsa György, a MOL Magyarország ügyvezetője igazgatója fogadott, illetve tartott nekik egy rövid előadást az energiaszektor jelenéről, kihívásairól, valamint arról a fenntartható jövőképről, amelyért a MOL is dolgozik.

A MOL Campus látogatóközpontjával és a kilátóterasszal kapcsolatos minden információ, beleértve a jegyvásárlást is, a www.molcampus.hu oldalon érhető el.

A felnőtt jegy ára 2900 forint, 6 éves kor alatti gyermekeknek és kerekesszékkel érkezőknek ingyenes a belépés. Diákoknak, 60 év felettieknek, családoknak, valamin csoportos látogatás esetén is kedvezményt biztosítanak.

A jegyet a helyszínen nem, kizárólag online lehet megvásárolni a www.molcampus.hu oldalon, írták a közleményben.