Kibérelhető a II. Erzsébet királynő sandringhami birtokán lévő házikó

Norfolk, királyi rezidencia, Sandringham House
Vágólapra másolva!
Akik szívesen megtapasztalnák a királyi család életét, most Airbnb-n keresztül kibérelhetnek egy nyaralót II. Erzsébet királynő sandringhami birtokán. A nyaralóház nyolc vendéget tud befogadni a benne található négy hálószobában. Természetesen mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki itt szeretne nyaralni.
Vágólapra másolva!

A norfolki ház, amely a királyi birtokon a Sandringham-házhoz legközelebbi ingatlan, mostantól kibérelhető üdülésre, ami ideális egy család vagy egy kisebb csoport számára. A vidéki kényelemmel rendelkező nyaralóban négy hálószoba található, amely nyolc vendéget képes elszállásolni.

A képen az Airbnb-n bérelhető ház látható:

A Norfolk Hideaways által feltöltött szállás egykor a királynő főkertészének otthona volt.

A nyaraló pompás kültérrel rendelkezik; egy fallal körülvett kertből áll, ami tele van virágágyásokkal, valamint egy másik külső részből, ahol a vendégek kedvükre kikapcsolódhatnak.

Az étkező a királyi gyűjteményből származó bútorokkal van berendezve:

A Garden House névre keresztelt házikónak két szintje van, amit a királyi gyűjteményből származó bútorokkal és képekkel rendeztek be. Érdekesség, hogy ezeknek a tárgyaknak a nagy része egykor a királyi rezidencián voltak elhelyezve. A hálószobákban nagy kétszemélyes, illetve különálló ágyak is találhatóak. Aki szeretne megpihenni ebben az önellátó nyaralóházban annak éjszakánként 345 fontot (157 ezer forint) kell fizetnie.