A Trust a Spyker oldalán visszatér az F1-be

Vágólapra másolva!
Három év kihagyás után a holland hordozható perifériákat gyártó Trust cégóriás a Spyker-MF1 Racing versenyistálló egyik főtámogatójaként visszatér a Forma-1-be, jelentette be az ugyancsak holland tulajdonban lévő gárda vezetősége.
Vágólapra másolva!

A Trust még 2003-ban Jos Verstappennel és a Minardival debütált a királykategóriában, majd egy évig a Jordan istállót is támogatta, ám ahogy a Midland átvette az irányítást, elhagyta a Forma-1-et.

Azonban most, hogy holland kézbe került az Alex Shnaider vezette gárda, nem meglepő, hogy a Trust ismét felbukkant a Forma-1-ben. Az elektronikai eszközök gyártására specializálódott nagyvállalat emblémája a szponzori szerződés értelmében a Spyker autóin, illetve a versenyzők overalljain lesz majd megtalálható a jövő évben.

"A Trust egy fontos név a holland és nemzetközi autósportban" - mondta Michiel Mol, a Spkyer Forma-1-es csapatának igazgatója. "Minden fiatal tehetség arról álmodik, hogy elnyerje a Trust támogatását. A Trust egy igen sikeres elektronikai berendezéseket gyártó nagyvállalat, mely a világ 35 országában képviselteti magát, és kereskedik termékeivel. Ez pedig jól illik az arculatunkhoz. Már alig várjuk, hogy megkezdhessük a munkát a Trusttal, mint szponzorunkkal. Mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy a márka ismertebbé váljon a nagyvilágban."

"A Trust visszatérése a Forma-1-be egy igazi győzelem a Spyker F1 számára. Büszke vagyok arra, hogy autóinkra felkerül a Trust márkajelzés" - tette hozzá Mol.