Vágólapra másolva!
Két csapatra oszlott a Villa népe. Vörösingesekre és Pál utcaiakra. Küzdelem indult a Villagrundért, ami a háló. 
Vágólapra másolva!

A játék számháború. Indián, Milo, Csaba, Frenki voltak a Pál utcaiak, területük a Villa volt. A Vörösingesek pedig Ágica, Jenny, Katka, Anett, Marcsi. Ők pedig a mosókonyhából indultak a Pál utcai Grund meghódításáért, ami persze nem más, mint a hálószoba.

Forrás: RTLKLUB

A Vörösingesek győzelme

Milo kapta Geréb szerepét, tehát ő volt az a Pál utcaiak közül, akinek minél több információt kellett szerezni csapattársairól, és eljuttatni azokat a Vörösingesekhez. Az árulóról mindkét csapat tudott, de természetesen csak a lányok tudták pontosan, hogy kire kell figyelniük, illetve kit nem kell kiejteniük a játékból.

A szerb táncos számára igenis nagy volt a tét, mert a szabályok között az szerepelt, hogy amennyiben saját csapata nyeri a játékot, ő kapja a büntetést, vagy ha felismerik, akkor számára azonnal vége lesz a játéknak. Ha viszont ügyes és segítségével a lányok nyernek, akkor ő lesz az egyetlen ember, aki mentesül a szankciók alól.


A játékot komolyan vették, ezért a fiúk kúsztak-másztak a nappaliban, a csajok pedig jobbra-balra pattogtak a kertben. Minden lehetséges módon védték a fejükön lévő számsort. Elbújtak a bokszzsák mögé, az oszlopok mögé, hátrafele közlekedtek, Katka még egy tükröt is bevetett, hogy magát takarja, viszont lássa az ellenség számait.

Forrás: RTLKLUB

A Vörösingesek bizonyultak sikeresebbeknek, mert Frenkit pillanatok alatt kilőtték, majd rövidesen Csaba következett és Indiánnak sem kellett sokáig várnia arra, hogy leleplezzék számait. Milót hagyták a legvégére, érthető módon, hiszen ő volt a besúgó.

Azt azonban hozzá kell tenni, hogy bár Marcsi kedvese próbált segíteni, de a lányok megoldották a feladatot úgy, hogy nem Milóra támaszkodtak és nekik egyetlen emberük sem sérült. Győzelmük tehát maradéktalan volt.

A VillaGrundot a lányok elfoglalták, ezért a Pál utcaiak büntetése a következő volt: Milo kivételével beugranak a medencébe és közben ezt kiabálják "nemecsek ernők vagyunk, csupa kisbetűvel".

Természetesen nagy röhögések közepette megcsinálták a dolgukat, majd a végén ugyanezt elmondták a parton ácsorogva úgy, hogy megszabadultak gatyáiktól is.