Lang Györgyi: le a plázacicákkal!

Vágólapra másolva!
Lang Györgyi kifejezetten rajong a valóságshowkért. Az elmúlt két VV minden részét látta, és már izgatottan várja a harmadikat. Mariannal egy évvel ezelőtt már jártak a VV1 Villájában.
Vágólapra másolva!

- Mi a véleményed a műfajról?
- Imádom őket, a VV1-et,és a VV2-t is végig láttam, gyakorlatilag minden részét.

- Volt kedvenced?
- Az első részből Györgyuszt, Majkát és Okit szerettem a legjobban, mert őket tartottam igazán egyéniségnek. Leslie is nagyon bejött, ő pedig azért, mert más volt, mint a többiek. A második részben nem volt kiemelt kedvencem, de Anikónak nagyon drukkoltam, sajnáltam, hogy nem ő nyert.

Forrás: [origo]


- Szavazni is szoktál?
- Hát hogyne, mindenféleképpen. Ezért a játék ideje alatt a telefonszámlám alaposan megnő.

- Mi az, amit igazán értékelsz egy játékosban?
- Az őszinteséget, és a valós reakciókat. Ezért mondom, hogy Györgyusz egyéniség volt. Ő ha hisztizett, az valós volt, ha jó kedve volt és nevetett valós volt, ezzel szemben ott volt a második rész Békája, aki szerintem egy képmutató volt. Azzal, hogy mindennap oda állt a kamera elé, Mucikázni, meg gügyögni, engem kifejezetten taszított.

- Mit gondolsz, lehet úgy viselkedni egy ilyen játékban, hogy végig szimpatikus maradj a közönségnek, illetve a társaidnak?
- Véleményem szerint lehetne, csak nem biztos, hogy ki lehet bírni ennyi időt úgy, hogy kerülje valaki a konfliktusokat.

- Gondolom a VV3-nak is lelkes nézője leszel.
- Izgatottan várom már a kezdést. Nagyon kíváncsi vagyok a szereplőkre, a feladatokra. Azt azonban utálom, amikor a csak a "plázacicákat", meg a kigyúrt testű pasikat próbálják erőltetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!