Verekedtek a síró gyerek miatt

Air China veszekedés
Tettlegességig fajult a veszekedés
Vágólapra másolva!
Egyre több botrányt okoznak a kínai utasok a repülőgépeken az utóbbi napokban.
Vágólapra másolva!

Tettlegességig fajult az a veszekedés, amely egy síró gyerek miatt tört ki az Air China fedélzetén. A kínai Csungcsingból Hongkongba tartó járaton nem sokkal azután kezdődött a csetepaté, amikor gép 7500 méteres magasságba ért.

Két nő amiatt lett dühös, hogy a mögöttük lévő sorban elkezdett sírni egy gyerek. A jelentések szerint ezt azzal bosszulták meg, hogy teljesen hátradöntötték az üléseik háttámláját.

Majdnem visszafordult a gép

Szó szót követett, majd dulakodás kezdődött, ami odáig fajult, hogy az egyik nő fejét a felső poggyásztárolóba verte. A személyzet közbelépett, arra figyelmeztetve a veszekedőket, hogy visszafordulnak Csungcsingbe, ha nem hagyják abba a perpatvart.

Tettlegességig fajult a veszekedés Forrás: Youtube/CBS News

A gép végül az eredeti célállomásán szállt le. A személyzet értesítette a hongkoni rendőrséget, amely intézkedett – írja a South China Morning Post.

Nem az első botrány

Kínában az utóbbi napokban több botrány is előfordult repülőgépen. Egy utas például leszállás után kinyitotta a vészcsúszdát, mert minél előbb le akart szállni (erről itt írtunk). Egy másik a légiutas-kísérőre öntötte a forróvizes tésztáját az ülésbeosztás miatt.