Már össze is törték a Tower híd üvegjárdáját

Tower Bridge London
A woman walks across a glass viewing platform on the high-level Walkways to launch the new viewing experience at the Tower Bridge Exhibition centre in London on November 10, 2014. The new glass flooring at the Tower Bridge Exhibition 42 metres above the river Thames will allow visitors to gaze down on the bridge and river and allow them to experience the bridge opening from above. AFP PHOTO / ANDREW COWIE
Vágólapra másolva!
Söröspalack és magas sarkú tett be az üvegnek. A híd igazgatója szerint nem gondolták végig, hogy baj lehet. 
Vágólapra másolva!

Várhatóan szigorítják a londoni Tower-híd panorámaszintje látogatásának feltételeit, miután óvatlan nézelődők összetörték a közelmúltban átadott üvegpadlót. A padlón át több mint 50 méteres magasságból lehet szemlélni a híd és a Temze forgalmát.

Forrás: AFP/Andrew Cowie / Afp

A hétvégén azonban összetört az üveg, amikor valaki ráejtett egy sörösüveget, majd egy nő magas sarkú cipőben lépett rá. Veszélyben senki nem volt, a padló öt réteg üvegből áll, és csak a legfelső réteg repedt meg. A híd igazgatója szerint nem gondolták végig, hogy baj lehet az üvegekkel. Az üvegpadlót vasárnap javítják meg, addig letakarták. A híd nem zárt be - jelentette az ITV News londoni hírportál.