Életveszélyes feladattal néznek szembe a Next Top Model Hungary versenyzői - videó

Vágólapra másolva!
Ma este folytatódik a Next Top Model Hungary a TV2 műsorán, ahol az eddigi legveszélyesebb feladatot kell teljesíteni az élmezőnyben lévő versenyzőknek, akiknek rettegés ül ki az arcára, miután megtudják, mi vár rájuk.
Vágólapra másolva!

Egyre durvább és kegyetlenebb feladatokkal néznek szembe azok a lányok, akik még versenyeznek Magyarország leendő topmodellje címért a TV2 legújabb tehetségkutatójában, melyben óriási a tét, és ezt ők is egyre inkább érzik, ezért fokozódik a feszültség. Egyre több a dráma, veszekedés és nagyon megviseli őket a kiesés gondolata, mivel egyre közelebb a cél.

A leendő győztes nyereményei ugyanis nagyon értékesek, a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztes modellre, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is. 

NTMH
Egyre nehezebb kihívásokkal néznek szembe a versenyben lévő lányok a Next Top Model Hungaryben
Fotó: TV2

Ám a nyereményeket nem adják könnyen, a fotózások és catwalkok is egyre nehezednek, most Ördög Nóra előre fel is készítette a lányokat az elkövetkezendő feladat nehézségére, bár nem igazán sikerült a terve. A lányok túl vannak már sok nehéz feladaton, például a testükre felírt sértésekkel való szembenézésen, veszélyes állatokkal történő félmeztelen fotózáson, víz alatti és meztelen fotózásokon is, sőt Tirolban, a jégben és fagyban is meg kellett mutassák, hogy jó az állóképességük.

Nincs egyszerű dolga a lányoknak, hiszen a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét, azaz Axente Vanessát, Tomán Szabinát, Merő Pétert és Tombor Zoltánt,ó kell meggyőzniük, akik eldöntik, hogy ki az, aki esélyes a végső győzelemre. A zsűri szakmai szempontok alapján, szigorúan pontozza a látottakat, mindig a fotózás eredménye alapján választják ki, ki volt a legjobb. A legújabb feladatot azonban egyik modell sem vette könnyen, mindannyian könnynes szemmel figyelték egymást, míg a mélybe vetették magukat.

Volt, aki csak sírva fakadt, de Czibolya Niki teljesen ledermedt a félelemtől, amikor rá került a sor, és arról beszélt, hogy valóságos rosszullét gyötri, mert hiába van kötéllel kibiztosítva, képtelen a mélybe vetni magát egy feladat kedvéért. A tériszonyosoknak főleg hatalmas kihívás a feladat, hiszen egy épület pereméről kell teljesíteni a legújabb kihívást, ami vasárnap este lesz látható a TV2 műsorán.