Hatalmas botrányba keveredett Majka

Majka
Fotó: Instagram/Majka
Vágólapra másolva!
Durva dolgot állít Majkáról a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje, úgy érzi hazudott és átverte őt az ózdi rapper.
Vágólapra másolva!

Károlyi Róbert még 2022-ben tűnt fel a Sztárban Sztár leszek! TV2 műsorában, azonban a férfi kiesett. Ekkor Majka felajánlotta, hogy keresse meg őt a rapper, azonban a segítség elmaradt, Károlyi Róbert pedig úgy érzi, hogy átverte őt a sztár.

"Miután lement a forgatás, az ott lévő kollégák mondták nekem, hogy: Robi, fuss be az öltözőbe, ott van Majka, cseréljetek számot, ebből még lehet valami. Nyilván éltem ezzel a lehetőséggel, azonnal rohantam be hozzá, hogy beszéljünk. 

De amikor megemlítettem neki, hogy cseréljünk számot, az az igazi erőltetett mosoly… 

Biztos találkoztatok már ilyennel az életben. Amikor látod, hogy esélyed sincs..." - kezdte a fiatal énekes.

Károlyi Róbert viszont nem adta fel: többször is megkereste Majkát.

"Itt már tudtam, hogy nem számíthatok sok mindenre. Két alkalommal is ráírtam, először a műsor után, akkor azt a választ kaptam, hogy szólok, ha csinálom a lemezt. Azóta Majka kiadott új dalt, még másik versenyzővel is, de nekem senki nem szólt. Még egyszer megkerestem, akkor egy rockjelű emojit küldött vissza. És természetesen, mindent amit mondott nekem, abból semmi sem valósult meg.

 Félreértés ne essék, ez nem egy gyűlölködésnek szánt videó részemről, egyszerűen azt sérelmezem, hogy kínosan érzem magam attól, hogy mindenki azt hiszi, hogy nem éltem egy ilyen fantasztikus lehetőséggel... 

- magyarázta.

Azonban hiába kereste Majkát, a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje érdemleges válasz és segítség nélkül maradt, és úgy érzi hazudott neki a rapper. 

Majka a szemembe hazudott, de kőkeményen!

 És még valami: már nem várom, hogy Majka megkeressen, a hamis ígéretekből elegem van!" - mesélte a TikTok videójában.

Károlyi Róbert azonban rengeteg mindent köszönhet a műsornak, sokan felismerik az utcán, pozitív visszajelzéseket kap, azonban a mai napig fájó pont számára Majka viselkedése. 

"Nagyon jó tapasztalataim vannak a műsorral kapcsolatban, nagyon jól éreztem magam. Egy örök élmény marad számomra. Ennek köszönhetem, hogy sokan megismernek az utcán. 

Viszont a mai napig egy fájó pont, hogy azt kérdezi tőlem, mindenki, hogy miért nem fogadtam el Majka ajánlatát?

 De senki nem látta ezt az én szemszögemből…" - zárta gondolatait Károlyi Róbert.