Hihetetlen: Marics Peti nem tud randizni

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Hiába a sok rajongó, a népszerűség, ugyanis Marics Peti rettentő szomorú, amiért nem tud randizni.
Vágólapra másolva!

Marics Peti nevét az ország a ValMar együttes révén ismerhette meg, azóta pedig folyamatosan ível felfelé a karrierje. A zenekarral rengeteg fellépésük van az ország különböző pontjait, sőt az énekes a televízióban is többet szerepel, a nézők jelenleg a TV2 nagysikerű műsorában, a Zsákbamacskában láthatják. Az ismertsége a népszerűséget is meghozta számára, aminek örül, azonban vannak olyan dolgok, melyeket egyáltalán nem élvez.

A szociális életem egyenlő a nullával. 

Bár hozzáteszem, én egyébként sem vagyok olyan, aki mindennap plázába rohangál, szóval ezt a részét nem élem meg negatívan. 

Viszont az már rosszulesik, hogy nem tudok összehozni egy randit egy csajjal anélkül, hogy másnap ne jelenjen meg rólunk fotó a médiában. 

Legtöbbször étterembe sem tudok beülni anélkül, hogy ne jönnének oda hozzám" - kezdte. 

"Természetesen ilyenkor sem küldök el senkit, de közben úgy érzem, szívesebben ennék nyugodtan. 

Tud sok lenni az ismertség, de ezt attól is függ, mennyire vagyok fáradt. 

Ha nagyon ki vagyok merülve, akkor sok minden zavar, és kevesebbet tűrök el, kevésbé vagyok képes értékelni a hírnevet. Viszont ha friss vagyok, jöhet bármilyen kihívás!" - magyarázta Marics Peti, aki ennek ellenére sem akar panaszkodni, hiszen tudja, hogy milyen szerencsés, hogy azt csinálhatja, amit szeret.

 

Ha nekem ebben nem volna részem, akkor is pont az az ember volnék, aki otthon a kanapéról azt üzenné a sztároknak, hogy ne rinyáljanak, mert nagyon jó életük van.

 Ezt gyakran próbálom tudatosítani magamban, és igyekszem hálásnak lenni, amiért sikerült idáig eljutnom, és azzal foglalkozhatom, amit szeretek" - hangsúlyozta a Sorry!  magazinnak, amit a Bors szemlézett. 

Hozzátette, hogy boldoggá teszi, ha minőségi időt tölt a barátaival, a  kitűzött céljait pedig igyekszik elérni.

Veszélyben a karrierje

A forgatások valamint az állandó koncertek megviselték Marics Petit, sőt hangszálai is veszélybe kerültek, emiatt pedig egy speciális kezelést kap az énekes.

"A koncertszezon előtt elmentem foniátriára, mert úgy volt, hogy meg kell műteni a hangszálaimat. 

Egyelőre most szteroidos kezelést kapok, remélem, hogy javulni fog a helyzet, és nem lesz szükséges a beavatkozás...

De egyébként, ha sor kerülne a műtétre, akkor se lenne nagy gond, hiszen egy rutin operációról beszélünk, úgyhogy megmaradok... Maximum selymesebb hangom lesz egy kicsit, de szerintem az is ugyanolyan jól szólna - mesélte korábban.