Megműtötték, hetekig nem mozoghat a TV2 sztárja

Tasi Dávid
Vágólapra másolva!
Fájdalmas műtéten van túl a Sztárban sztár leszek! énekese, Tasi Dávid.
Vágólapra másolva!

Lágyéksérv miatt műtötték a Sztárban sztár leszek!-ből ismert Tasi Dávidot, aki a műsor előtt személyi edzőként dolgozott – most viszont jó ideig nem mozoghat, hathetes rehabilitáció vár rá.

"Már tavaly novemberben megállapították, hogy lágyéksérvem lett egy nagyobb emeléstől. Azóta húztam a műtétet, de mivel úgy vagyok vele, hogy a nyárra szeretnék cúscsformában lenni, most bevállaltam. 

Mit ne mondjak, fájt, mint az állat!

Az a mázlim, hogy a laporoszkópos módszerrel csinálták, nem vágtak. Ma reggel álltam fel először, az nagyon embert próbáló, sőt baromi rossz egy olyan valakinek, mint én, aki állandóan, megállás nélkül mozog. Arról már ne is beszéljünk, hogy előtte két napig nem ehettem, és nem is ihattam semmit, és most is korlátozva van az étrendem" – mondta Tasi Dávid a Borsnak.

"Énekelni sem tudok most, még fekve sem, mert húzza le a hasfalam. Jövő kedden lesz varratszedés, de még onnan is egy hosszú folyamat, mire újra beszabadulhatok a konditerembe. Előtte gyógytorna vár rám, szóval bárhogy is lesz, türelmesnek kell lennem magammal" – tette hozzá.