Meglepő, mely ismert tévés műsorvezetőnővel találkozik rendszeresen a milliárdos Jákob Zoltán

Erdélyi Mónika, Jákob Zoltán
Erdélyi Mónika, Jákob Zoltán
Fotó: Instagram, Erdélyi Mónika
Vágólapra másolva!
Nagyjából hetente találkoznak, hisz a férfi-női barátságban - magyarázta Erdélyi Mónika.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Jákob Zoltán a TV2 Nagy Ő című műsorában próbálta megtalálni az igazit, de választottja, Betti időközben egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. Miközben az üzletember a volt feleségével utazgat szerte a világban, bízik abban, hogy megtalálja a párját. Ez azonban nem ennyire egyszerű, legalábbis legutóbbi nyilatkozatából ez derült ki.

Jákob Zoltán
Jákob Zoltán
Fotó: Instagram Jákob Zoltán

A milliárdost mostanában a volt műsorvezetővel, Erdélyi Mónikával látni sokat. "Nagyjából hetente találkozunk. Zoli már jól ismeri Mol­lit, én pedig a nagyfiát, a lányokat, a kollégáit és a bátyját is. Sokszor elhív bennünket is a jó hangulatú baráti társaságba, augusztus 20-án nála néztük a tűzijátékot. Hiszek a férfi-női barátságban. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk; az ilyen minőségű kapcsolatokra mindenkinek szüksége van. Ha vele vagyok, úgy érzem, hogy olyan, mintha töltőre tennének" - magyarázta a youtuber.

Egyszer megbántották, de nem volt kinek elmondania. "Anyukám a lelki társam, de most sem ő, sem a barátnőim nem voltak elérhetők. Gondoltam egyet, és felhívtam Zolit. Elsőre felvette a telefont, és fél órán keresztül ápolta a lelkemet. 

Általában én vagyok másoknak a lelki szemetesláda, 

de ha igazságtalanul bántanak, megbénít a fájdalom. Zoli nem először bizonyította, hogy nemcsak a szakmájában van otthon, hanem a női lélekben is otthonosan mozog. Nagyon okos, és kiváló meglátásai vannak; a lelki társam lett. Ő nem szokott úgy kibukni, mint én, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy én ápoljam az ő lelkét, de lehet, hogy egyszer erre is sor kerül" - mondta a Hot magazinnak.