50 éves lett az Egy rém rendes család sztárja, rosszul öregszik Bud Bundy

Egy rém rendes család
Egy rém rendes család
Fotó: IMDb
Vágólapra másolva!
David Faustinónak a rendőrséggel is volt dolga az évek során.
Vágólapra másolva!

Az itthon is hatalmas sikerrel vetített Egy rém rendes családból a főszereplők közül David Faustino karrierje csúszott leginkább félre, sorozatokban jobbára csak vendégszerepelt (Nash Bridges - Trükkös hekus, X-akták, Törtetők), valóságshow-ban és McDonald's-reklámban is feltűnt. 2009-ben elkészítette saját webes szériáját, a Star-Ving-et, melyben a lecsúszott sztárokat - köztük saját magát - figurázza ki: az egyik epizódban például Ed O'Neilltől (ő volt Al Bundy megformálója) próbál kölcsönkérni. 

David Faustino
David Faustino
Fotó: Instagram

2004-ben megházasodott, később marihuána birtoklása miatt le is tartóztatták: 2007-ben Faustinót és a feleségét, Andreát éjjel szúrták ki a rendőrök egy kereszteződésben, Faustino állítólag megpróbált kimászni az autó ablakán, majd kinyitotta az ajtót. A színész megpróbált eltűnni, amikor a rendőrök eléjük álltak. Alkoholt éreztek Faustino leheletén, és a zsebében egy kis zacskót találtak marihuánával, ezért vitték be.

David Faustino
David Faustino
Fotó: Instagram

Faustino D Lil' néven készített pár rapfelvételt is, és nyitott egy klubot Los Angelesben a Sunset Boulevard-on. Az utóbbi időkben szinronizált (Sárkányok: Irány az ismeretlen!) és sorozatokban (Nyughatatlan fiatalok) bukkant fel. Mint a képeken látható, 50 évesen is igyekszik fiatalosnak tűnni, mérsékelt sikerrel.