Marsi Anikó a fiairól: Sokat tépték a másikat, csak elviselték egymást

Marsi Anikó
Marsi Anikó
Vágólapra másolva!
Marsi Anikó és Palik László fiai édesanyjuk szerint annyira különböznek, hogy szinte hihetetlen, hogy egy apától és anyától vannak. A Tények műsorvezetője elárulta, Vilmos és Vince jó testvérek, de nem volt ez mindig így.
Vágólapra másolva!

"Vilmos karaktere, gondolkodásmódja, a megoldásai sokkal jobban hasonlítanak az apjáéra. Ő egy elemző, gondolkodó, elmélázó, észérveket sorakoztató gyerek, Vince pedig ösztönlény, mint én, ami a szívén, az a száján. Csak a színeikben hasonlítanak. Teljesen különböző karakterek, néha rá is csodálkozom, hogy ők tényleg egy apától és anyától vannak" – mondta legújabb interjújában Marsi Anikó, hozzátette, mára már egészen szoros a fiúk kapcsolata.

Sokat tépték a másikat. A kis ördögfióka, Vince rajongott a bátyjáért, a tudományos munkatársért, ahogyan én hívom a nagyobb fiamat, Vilmos viszont nagyon szeretett volna magában lenni, tanulni, világot megváltani, és ebből voltak a konfliktusok. Ha Vilmosnak jöttek a haverjai, Vince azokat előszeretettel lenyúlta, mert neki kellett a középpontban lennie, de ezek a dolgok összeértek. Ma például együtt kondiznak, Vilmos Vince edzője, ez is közelebb hozta őket egymáshoz. A legjobb érzés az, amikor látom, érzem és tapasztalom, hogy büszkék egymásra, a másik eredményére. Akkor azt gondolom, valamit jól csináltunk" – árulta el a műsorvezető a Best magazinnak.