Így válogat a férfiak közt a volt pornós Aleska Diamond

Sáfrány Emese
Vágólapra másolva!
Sáfrány Emese tavaly szakított párjával, azonban már nyitott lenne egy új kapcsolatra.
Vágólapra másolva!

Sáfrány Emese élete az elmúlt években a változásokról szólt. Még 2022-ben szakított kedvesével, Ádámmal, a történtek pedig annyira megviselték őt, hogy pszichológus segített neki a feldolgozásban. Nem sokkal később ismét rátalált a szerelem Inti, azaz Zuber Krisztián személyében, azonban 2023 tavaszán szakítottak. Betörtek a légtornász stúdiójába, a drogos teaszeánszos barátnője pedig súlyos sérülésekkel került kórházba. Egyedülálló anyaként pedig számos kihívás elé állította az élet. 

A sztár azonban úgy érzi, hogy begyógyultak a sebei, és készen áll egy kapcsolatra. Voltak kellemetlen élményei a randizás terén, amit most megosztott.

"Korábban volt már arra példa, hogy ezt a lépést kihagytam, és egyszerűen annyira nem volt meg a kémia köztünk, hogy le kellett ráznom az ilyen pasikat. Ez már alapból kellemetlen, úgyhogy érdemes minden találkozó előtt egy hosszabb beszélgetést megejteni. Szerintem a legkiábrándítóbb egy pasiban, ha igénytelen. A másik pedig az, ha céltalan az élete, és nem csinál semmi olyan dolgot, ami miatt fel tudok rá nézni. A legvonzóbb viszont az, ha magabiztos, férfias, jó kisugárzása van és tisztelni tudom őt" - vallotta be.

A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében úgy döntött, hogy sajátos módon válogat a pasik között.

"Randizás terén eléggé felkészült vagyok! Már a találkozó előtt lecsekkolom a pasikat, nehogy valami olyan meglepetés érjen a randin, ami kínos szituációt szül. Ez például lehet egy hosszú beszélgetés, ahol egyébként már sokan nem jutnak át a rostán" - mesélte a Borsnak