Eljegyezték Sydney van den Boscht

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Az egykori szépségkirálynő tavaly szakított a focista férjével, máris újabb esküvőre készül.
Vágólapra másolva!

A TV2 sztárja egy közös fotóval közölte az Instagramon, hogy eljegyezte az új barátja, akit csak nemrég mutatott meg a nyilvánosságnak. A Glamour magazinnak már mesélt is eljegyzésről, ahol többek közt leszögezte, hogy az első házassága jóval előbb véget ért, minthogy azt megosztották, illetve arról is vallott, hogy a szerelem a legjobbkor érkezett az életébe.

"Beni akkor érkezett az életembe, amikor egyáltalán nem számítottam rá. Volt bennem félsz, aggódás, milyen lesz újra fejest ugrani egy új kapcsolatba, de a szerelembe vetett hitem meggyőzött, hagytam, hogy megtörténjen."

Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy az édesapjának még volt lehetősége találkozni Benivel.  „Apukám mindig óvott, bástyaként védelmezett, egyszer csak ránézett Benire, és annyit mondott neki: „vigyázz rá!”. Sajnos tavaly év végén elvesztettem őt - akkor értettem meg, miért kérte meg erre. A sors fintora, hogy mindketten ugyanabban a hónapban, pár nap eltéréssel születtek, és rengeteg mindenben hasonlítanak egymásra. Apukám tudta, hogy jó kezekben leszek” – nyilatkozta Sydney van den Bosch.

A TV2 sztárja pedig azt is elárulta, milyen romantikus lánykérést talált ki a vőlegénye, amivel azonnal levette a lábáról: „Balin nyaraltunk, Beni velem ellentétben rendkívül sportcentrikus. Rengeteget túráztunk, gyönyörű természeti kincsek, vízesések, vulkánok vettek minket körbe. Az egyik alkalommal kitaláltuk, hogy felmászunk az egyik vulkán tetejére. Hajnali háromkor vágtunk neki, végigküzdöttem az utat, nagyon elfáradtam, egy ponton próbáltam volna Benit rábeszélni, hogy forduljunk vissza. Ő végig csak azt hajtogatta: „csak a szíved vigyen tovább.” Akkor még nem értettem, miért mondogatta ezt, alig kaptam levegőt, annyira fáradt voltam. 

És akkor felértünk a vulkán tetejére, a gyönyörű napfelkelte tárult elénk, varázslatos volt, ahogy ott a világ tetején hirtelen megkérdezte tőlem, leélném-e vele az életemet. Soha nem fogom elfelejteni ezt a pillanatot!

 Ott akkor megpecsételődött köztünk valami, ami mostanra még erősebben összetart minket” – mesélte a lapnak Sydney.